bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари «Долаючи кордони»
11.07.2016

Приєднуйтеся до подорожі поїздом із Берліна через Варшаву до Львова 16 – 25 вересня разом з іншими учасниками з Польщі та Німеччини, щоб поєднувати людей поза кордонами, подолати стереотипи і змінити погляди. Проект реалізовано у рамках програми «Європейці за мир» за підтримки Фундації «Пам’ять, відповідальність і майбутнє» (EVZ).

У нашому житті кордони виконують не лише політично-адміністративну функцію. Ідейні, культурні, релігійні, суспільні та мовні відмінності можуть творити кордони, які підсилюють наявні поділи і часто ослаблюють будь-яку форму діалогу “поза кордонами”. Люди творять кордони, і люди можуть їх подолати. Соціальне виключення через стереотипи, психічні хвороби та фізичні каліцтва, дискримінація мігрантів, біженців, етнічних і сексуальних меншин, а також крайній націоналізм, нові міжетнічні конфлікти і війни, творять невидимі кордони, що розділяють людей.

Вже втретє ми організовуємо семінар “Долаючи кордони” разом та для молоді з Німеччини, Польщі та України задля об’єднання людей поза кордонами, подолання стереотипів і зміни перспектив під час транснаціональної подорожі поїздом з Берліну через Варшаву до Львова.

Чи хотіли би Ви поговорити про кордони, що впливають на Вас, разом із молоддю з Німеччини, Польщі та України? Чи хотіли би Ви порозважати над значенням кордонів у суспільстві під час подорожі поїздом по цих країнах? Чи цікавлять Вас трансдисциплінарні та міжкультурні питання, пов’язані із Німеччиною, Польщею та Україною?

Якщо Ви з України, Вам 18-23 років, і Ви добре володієте англійською, подавайте на адресу [email protected] резюме на одну сторінку (CV) та текст (до 500 слів), креативне відео (до 2 хв.), аудіозапис чи презентацію про подолання кордонів у Вашому щоденному житті, що покаже Вашу мотивацію та найкраще висвітлить Ваш ентузіазм і вміння!

Усі аплікаційні матеріали (резюме,текст/відео/презентацію/аудіозапис) приймаються до розгляду англійською мовою.

Подавати заявки до:

31 липня, 2016 р.

Місце і дати проведення:

16 вересня – 25 вересня, 2016 р. – Берлін, Варшава, Львів

За докладнішою інформацією звертайтеся до ГО “Кластер” за адресою [email protected] або відвідайте офіційну сторінку проекту за адресою http://moving-borders.org/ та  сторінку у соцмережі Facebook

Для учасників з України організатори забезпечують отримання візи, покриють кошти проїзду, перебування на воркшопі та виготовлення візи.

Незважаючи на повне покриття витрат, учасники сплачують внесок у розмірі 15 євро.

Проект реалізовано у рамках програми “Європейці за мир” за підтримки Фундації “Пам’ять, відповідальність і майбутнє” (EVZ).

Організатори воркшопу: Citizens of Europe e. V. у співпраці з Європейською академією у Берліні Польською фундацією Шумана і ГО “Кластер”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.