bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа «Еволюція конфліктів у сучасному світі: досвід для України»
23.06.2016

8-10 липня 2016 року Одеський регіональний осередок всеукраїнської ГО «Форум молодих дипломатів» у партнерстві з Українською миротворчою школою та журналом UA: Ukraine Analytica проводить у м. Одеса літню школу «Еволюція конфліктів у сучасному світі: досвід для України».

Запрошуємо до участі молодих науковців, студентів та громадських активістів віком до 28 років, які мають базові знання із міжнародних відносин, політології, соціології, юриспруденції та історії і бажають здобути ґрунтовні знання у сфері теоретичної та практичної конфліктології.

Реєстрація за посиланням не пізніше 25 червня 2016.

В рамках зустрічі ми пропонуємо ознайомитися як із основами конфліктології, еволюцією конфліктів у сучасному світі, так і з досвідом врегулювання конфліктів в Чорноморському регіоні, а також залучитися до інтерактивів та вироблення стратегії щодо ефективного вирішення кризи в Україні. Протягом школи своїми знаннями та досвідом ділитимуться провідні українські експерти у галузі: Ганна Шелест (UA: Ukraine Analytica), Ігор Семиволос (Центр Близькосхідних досліджень), Сегрій Герасимчук («Українська призма») та Євген Магда (Доцент Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ КПІ, автор книги «Гібридна війна: вижити та перемогти» та співавтор книги книжку «Ігри відображень: якою бачить Україну світ») .

Витрати на дорогу, проживання та харчування покриваються з боку організаторів (за умови відвідання 100% заходів під час семінару).

З будь-яких питань звертайтесь до голови РП ФМД – Валерії Лозової за телефоном +380631568396 або на e-mail: vlozova@diplomats.com.ua, або заступника голови - Олександра Тирона, тел.:+380932498433, e-mail: otyron@diplomats.com.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.