bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Карпатська Літня Дебатна Школа
31.05.2016

Відкриваєтсья набір на VI Карпатську літню дебатну школу. Карпатська літня дебатна школа - це особливе атмосферне наметове містечко, що створюється кожного року в мальовничих місцях Карпатського регіону. 

Друзі, ми готові оголосити про відкриття ще одних дверей, котрі ведуть у літо: старт реєстрації на один з найатмосферніших, найвеселіших, найкорисніших та найочікуваніших дебатних заходів.

Карпатська літня дебатна школа  відбудеться 29.06.-5.07.2016р.(включно). Метою нашого табору є активний відпочинок з можливістю з користю провести свій час: відпочивати, навчатися, подорожувати.

Карпатська школа

Цьогоріч КЛДШ пройде в урочищі Червоне (с. Нирків) Заліщицького р-н, Тернопільської обл., поблизу Джуринського водоспаду - найвищого водоспаду в Україні, Червоногородського замку та Дністровського каньйону. Це особливо красиве місце проведення, намети, велике вогнище, польова кухня, гітара, дебати, якісні тренінги, багато нових знайомств, позитивні емоції та останній день школи, коли Ти розумієш, що не дарма приїзджав на КЛДШ і Тобі хочеться ще і ще. КЛДШ - це справжній відпочинок з інтелегентною компанією.

Учасники школи: до участі ми запрошуємо ВСІХ бажаючих: вже досвічених дебатерів і тих хто тільки зараз почув про те, що в Україні існує дебатний рух. Як і рік тому ми розподілимо наших учасників на тих хто є новачком та нічого не знає про дебати та вже досвідчених дебатерів котрі бажають поглиблювати свої знання та навики.

Реєстрація на школу доступна за цим посиланням.

Сума оргвнеску складає 600 грн. (в неї входить трансфер з ІФ до місця таборування, харчування на 7 днів, оргвидатки, матеріально-технічне забезпечення школи та ін.)

Реєстрація триватиме до 00:00 12.06.2016р.

Контакти

  • Ростислав
  • 0980620206

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.