bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа проектного менеджменту PM School 2016 (Рівне)
20.05.2016

PM School-2016 – це 4 тренінги, які сприятимуть поширенню європейської культури управління проектами, підвищенню конкурентоспроможності студентів на ринку праці та підвищенню спроможності громадських організацій реалізовувати соціальні проекти.

Організатор: ГО «Регіональний центр євроінтеграційних проектів»

В умовах посилення конкуренції на ринку праці ключовим фактором успіху молоді стає володіння компетенціями управління проектами відповідно до сучасних європейських і світових стандартів та практик, тобто уміння ставити чіткі цілі та досягати їх у встановлені терміни та в умовах обмежених ресурсів.

Не залежно від фаху сьогодні кожен повинен уміти працювати в команді, користуватися сучасними інформаційними технологіями для організації спільної роботи, управляти власними справами та бути продуктивним.

Наш проект має на меті поширення європейської культури ведення бізнесу та управління проектами та привиття молоді проектного мислення, без якого неможливо бути конкурентним на вітчизняному та європейському ринку праці; підвищення спроможності громадських організацій реалізовувати власні соціальні проекти та ефективно використовувати наявні для цього ресурси.

PM School-2016 – це 4 тренінги, після яких Ви зможете:

  • самостійно створювати та аналізувати бізнес-моделі проектів та оцінювати їх ефективність (на основі Business Model Canvas);
  • ініціювати, планувати та реалізовувати проекти (за стандартом PMBOK® Guide – 5th Edition);
  • ефективно організовувати роботу команди проекту за допомогою застосування сучасних методів тайм-менеджменту (з MS Outlook 2013,Onedrive.com, Bitrix24.ua);
  • застосовувати автоматизовані системи управління проектами (ми познайомимо Вас з Microsoft Project 13, Project Libre, Gannter, Bitrix24) .
  • отримати цікаві і корисні для Вас знайомства, що допоможуть Вам у реалізації свої ідей та намірів

Участь 15 осіб у проекті є безкоштовною!

Ресурсну підтримку проекту надає ГО «Регіональний центр євроінтеграційних проектів» за партнерської участі West Business Center (НУВГП).

Безоплатну участь у проекті PM School -2016 можуть отримати 15 студентів 3-5 курсів та громадські активісти, які заповнять анкету і дадуть найбільш переконливі відповіді щодо мотивації участі у проекті (потрібно заповнити анкету).

Останній день подання - 21 травня 2016 р.

Переможців визначатиме комісія з числа учасників «ГО РЦЕП». Перевага надаватиметься претендентам, які в подальшому планують пов’язати свою професійну чи громадську діяльність з управлінням проектами.

Детальніше тут: http://europrojects.org.ua/poslugi/osvіtnі-proekti/pm-school-2016/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.