bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір до Школи громадянської активності та управління: ефективне суспільство
07.05.2016

Школа громадянської активності: ефективне урядування» – це навчання активних студентів, лідерів громадських організацій, соціально-спрямованих підприємниців, робітників органів державної влади та ЗМІ Харківського регіону.

До участі у проекті «Школа громадянської активності і управління: ефективне суспільство» запрошуються громадські діячі, лідери суспільної думки, представники соціально орієнтованого бізнесу, робітники державних управлінь та працівники ЗМІ.

Мета школи: налагодити між секторальну взаємодію та відпрацювати практичні рішення щодо  побудови ефективного суспільства на принципах єдності.

Завдання школи:

  • розвиток громадянської активності населення;
  • розбудова соціального партнерства між громадськістю, підприємництвом, органами державного управління та ЗМІ;
  • підготовка активістів, спроможних виявляти лідерські якості і вести ефективну соціально корисну діяльність, спрямовану на побудову ефективного суспільства;
  • вдосконалення лідерських якостей у керівників; виявлення лідерів громадської думки; підготовка керівників соціально - значущих проектів;
  • залучення соціальних активістів до вирішення обласних і міських проблем;
  • вироблення стратегічних рішень по ключовим соціальним напрямам.

Школа нараховує понад 10-ти різноманітних заходів: лекції від професорів соціології, філософі, політології та економіки; семінари за участю цікавих та кваліфікованих експертів; тренінги та круглі столи з питань соціального партнерства; дискусійні клуби з актуальних соціальних питань та ін..

Ключовим завдання Школи є  вироблення єдиного бачення побудови ефективного суспільства та розробка практичних проектів для подальшої реалізації. Для отримання позитивних результатів будуть використовуватися мозкові штурми за участю професійних модераторів.

В рамках Школи будуть розкриті та опрацьовані наступні теми: профілактики в сфері охорони здоров’я, та формування здорового способу життя серед населення; розвиток соціальної відповідальності бізнесу; популяризація сімейних цінностей; захист прав дітей та підлітків; реформування системи освіти; просування еко-культури серед населення; розвиток сучасної культури та мистецтва та ін.

«Школа громадянської активності: ефективне урядування» - це перший проект такого формату в Харківському регіоні. Головна мета – навчити представників  з числа громадськості, бізнесу, державного управління та ЗМІ, виробляти практичні проекти та рішення щодо побудови ефективного суспільства.

Наприкінці школи, завдяки сумісній роботі, буде розроблена стратегія побудови ефективного суспільства, та відкрита для ознайомлення для широкої аудиторі. 

Термін проведення Школи:

Дати: травень 2016 р. – січень 2016 р.

Місце: м. Харків, Україна

Конкурсний відбір учасників проводиться до 20 травня 2016 року за посиланням. 

До складу тренерів, на конкурсній основі, запрошуються експерти, необхідно заповнити форму до 20 травня 2016 року.

 

Організатори: ХООО «МИР», Чорнобильська майстерня

Контакти

  • ХООО «МИР»
  • Жанна Харківська
  • [email protected]
  • 063-440-02-95; 097-571-61-01
  • http://mir.kharkov.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.