bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Антидискримінаційний тренінг для старших школярів і студентів за методикою форум-театру
04.05.2016

11-12 травня 2016 року у місті Жидачів Львівської області (вул. Шевченка 1, міський будинок культури) відбудеться тренінг-семінар для молодих людей, які бажають дізнатися про одну з головних причин найбрутальніших порушень прав людини у світі та про те, як її подолати. Мільйони людей страждають від ізоляції, жорстокого поводження, зубожіння та насильства лише через те, у що вони вірять, ким вони є або ким їх вважають. Але рівність - це не лише питання здорового глузду чи ввічливості, це не послуга, яку влада чи більшість дає підлеглим чи меншості. Це право людини. І усі держави зобов’язані забезпечувати дотримання цього базового принципу. Як? Дізнайтеся про це на тренінгу!

Запрошуємо вас взяти участь в інтерактивному інноваційному навчанні з неформальної освіти та навчитися вести діалог мовою театру!

Молодь з міста Жидачів Львівської області може подавати заявки до 5 травня 2016 року включно.

Цей захід відбувається у рамках кампанії “Дискримінації - ні!” Метою проекту “Дискримінація обмежує. Протидій”, що здійснюється ЛМГО “Дівочий клуб “Юнка” є підвищення обізнаності населення у Львівській області про дискримінацію, її прояви та шляхи протидії. 

Сутність методики форум-театру, це пошук в рамках запропонованої вистави - разом з учасниками та учасницями - шляхів вирішення проблеми чи виходу із складної життєвої ситуації. Кожна вистава форум-театру унікальна, тому що  в ній беруть участь не лише актори, а й глядачі. У ході вистави актори розігрують добре знайому глядачам проблемну ситуацію з реального життя, а глядачі протягом кількох годин “проживають” цю ситуацію, пропускаючи її крізь себе, ставлячи себе на місце головного героя та намагаючись змінити ситуацію на краще.

Контакти

  • Львівська міська громадська організація «Дівочий клуб ”ЮНКА”
  • (067) 673 40 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.