bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас для ВПО щодо юридичних питань (Хмельницький)
25.04.2016

28 квітня 2016 р.  внутрішньо переміщені особи, які живуть на території Хмельницької області, навчаться відстоювати свої права в органах влади та судах.

Місце проведення: вул. Пилипчука 17/1, м. Хмельницький, 5-поверх актова зала.

За офіційними даними на території Хмельницької області зареєстровано близько 8000 переселенців. Кожного дня вони стикаються із проблемами юридичного характеру.

Як грамотно скласти звернення в органи влади чи місцевого самоврядування, щоб отримати бажаний результат? Як відновити свої втрачені документи у найкоротший строк? Як стягнути заборгованість по заробітній платі з роботодавця, що знаходиться в зоні АТО? Як можна призначити адресну допомогу для дітей, що прибули в Хмельницький без супроводу батьків? – На ці та інші важливі питання можна буде почути відповідь під час майстер-класу від провідного спеціаліста у сфері прав ВПО, юриста ХОГО «Подільська правова ліга» Романа Рачка.

Мета заходу – навчити переселенців самостійно вирішувати найбільш поширені проблеми юридичного характеру.

Організатори заходу: Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги, ХОГО «Подільська Правова Ліга» за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED).

Контакти

  • Антонюк Кристина
  • 0382-72-01-95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.