bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Планування і впровадження ефективних громадських кампаній» (Рівне)
23.04.2016

РОГО «Комітет виборців України» планує провести для громадських активістів Рівненської області тренінг «Планування і впровадження ефективних громадських кампаній».

Маєте ідею та бажання вирішити якусь суспільну проблему, але не впевнені, як її ефективно спланувати, щоб втілити на практиці? Не знаєте, де і як шукати однодумців та ресурси для реалізації своїх ідей? Хочете дізнатися більше про практичний досвід планування та впровадження успішних громадських ініціатив? Прагнете знайти партнерів для спільної реалізації своїх задумів? Цікавить, як якісно презентувати свої проекти перед донорами та залучити фінансування?

Відповіді на ці та інші питання можна буде отримати під час тренінгу «Планування і впровадження ефективних громадських кампаній», який планує провести РОГО «Комітет виборців України» для громадських активістів Рівненщини в середу, 27 квітня в Рівному.

Тренінг проводитиме експерт з величезним досвідом практичної громадської діяльності та роботи з національними і міжнародними донорами, професійний тренер Альона Доля.

Для участі в заході потрібно заповнити анкету за посиланням.

В зв’язку з обмеженою кількістю місць, учасників заходу обиратимуть за результатами анкетування та визначення мотивації.

Дедлайн подання заявок – вівторок, 26 квітня, до 13:00.

Тренінг проходитиме в Рівному з 10 до 18 години (з перервою на обід).

Зверніть увагу: детальна програма та логістика заходу надсилатиметься лише запрошеним учасникам.

Участь у навчанні – безкоштовна. Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами, кава-перервами та обідом.

Відшкодування проїзду учасникам з інших населених пунктів Рівненської області відбуватиметься на підставі квитків.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.