bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Фінансовий менеджмент громадських організацій» (Суми)
24.03.2016

16-17 квітня 2016 року в м. Суми відбудеться тренінг «Фінансовий менеджмент ГО» для активної молоді, представників ініціативних груп та громадських організацій Сумської, Харківської, Полтавської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської областей. 

Суть заходу: під час проведення тренінгу учасники отримають базові знання та навички з ведення бухгалтерського обліку громадських організацій, роботі з міжнародними фондами, складанню бюджетів проекті та підготовці звітної документації для різних донорів.

Учасники: активісти, студенти, представники ініціативних груп із вищезазначених областей, представники громадських організацій віком від 16 до 35 років.

Організатори забезпечують учасникам проживання, харчування, компенсують вартість проїзду при наявності оригіналів квитків в обидві сторони та за виконання умов участі в заході (http://bit.ly/1UcM6sm)! Учасники мають дотримуватись програми заходу, брати активну участь в ній. 

Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Для участі у відборі Вам необхідно заповнити анкету до 20.00, 11 квітня 2016 року. Анкети, надіслані після вказаного часу розглядатись не будуть. Результати відбору будуть відомі до 20.00 13 квітня.

Контакти

Коментарі

Наталя Мигуль   2940 днів тому   #  

З нетерпіння чекатиму результатів відбору!
Дуже хочу бути учасником даного тренінгу)

  •   Пiдписатися на новi
Василь Бороздін   2572 дні тому   #  

Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, чи не змінюється дата проведення тренінгу, бо на Великдень не багато знайдеться бажаючих, я думаю.

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   2566 днів тому   #  

Пане Василю, зверніть увагу, що це минулорічний тренінг.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.