bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Люстрація: чому це потрібно» у Тернополі
11.03.2016

«Люстрація: чому це потрібно» - на це питання будемо давати відповідь 23 березня 2016 року в Тернополі на семінарі, який проведе Фундація «Відкритий Діалог». Метою семінару є ознайомлення місцевих активістів та журналістів з проблематикою люстрації. Будуть обговорюватися законодавчі механізми люстрації, проблеми люстрації в регіонах та участь громадян у цьому процесі.

Фундація «Відкритий Діалог» прагне об’єднати експертів та місцевих лідерів, щоб створити спільний фронт підтримки люстрації в регіонах та підвищити обізнаність суспільства щодо механізмів люстрації.

На заході буде присутня Олександра Дрік, ініціатор руху за проведення люстрації в Україні та голова ради Громадського люстраційного комітету. Закордонні експерти розкажуть про досвід інших країн у сфері люстрації.

Подібний семінар вже був успішно проведений у Полтаві - http://bit.ly/1OZQR3x, в Чернівцях - http://bit.ly/1KRsBwK та Запоріжжі - http://bit.ly/1REIQj8

Запрошуємо журналістів, експертів, представників неурядових організацій та інших зацікавлених осіб до участі в заході та до спілкування. Для участі у семінарі «Люстрація: чому це потрібно», будь ласка, зареєструйтеся за посиланням (Увага! Кількість місць обмежена).

З більш детальною інформацією про захід можна ознайомитися в програмі семінару (Програма буде оновлюватися на нашому веб-сайті).

Семінар відбудеться за адресою: м. Тернопіль, вул. Чумацька, 1, у готелі «Галичина». Початок реєстрації учасників і відкриття семінару о 10:00.

У разі виникнення будь-яких питань стосовно організації та змісту семінару, будь ласка, звертайтеся до представників Фундації:

Яна Диха: [email protected], +38 093 39 44 802

Аґнешка П’ясецка: [email protected], +38 093 515 78 43

Контакти

  • Фундація «Відкритий Діалог»
  • Яна Диха
  • [email protected]
  • +38 093 39 44 802

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.