bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий простір «В яку громаду я хочу інвестувати»
10.03.2016

8-10 квітня 2016 року у місті Луцьк Інститут Політико-Інформаційних Досліджень в рамках проекту «Світ Громад – через змагання до прозорості та розвитку» проводить Відкритий простір.

Вам варто взяти участь якщо:

Якщо вас цікавлять можливості розвитку об’єднаних громад, пошуку та залучення інвестицій, розвитку підприємництва, формування сприятливого “еко-середовища” для бізнесу, залучення громадян до вирішення місцевих проблем.

Якщо вас цікавлять можливості інвестування у розвиток об’єднаних громад, започаткування чи розширення власної справи, налагодження ефективних контактів з лідерами громад.

Якщо ви прагнете кращого майбутнього для своєї громади, вас цікавить як боротись за прозорість у реалізації місцевих політик, як мотивувати себе та інших лідерів і жителів громади на впровадження змін, ви впевнені, що ставка на нові технології – це правильний шлях розвитку.

Як потрапити:

Для того, щоб потрапити на захід – заповніть анкету-заявку за посиланням.

Організатори мають можливість покрити участь 20 учасників з інших міст за рахунок проекту. Заявку слід подати до 23 березня 2016 року. До 28 березня учасникам буде повідомлено на електронну адресу, яка буде вказана у анкеті, щодо результатів відбору на участь.

Якщо ви маєте бажання самостійно компенсувати свої витрати на участь у відкритому просторі і гарантовано потрапити на захід, відмітьте відповідний пункт у заявці.

Додатково:

Під час проведення відкритого простору діятиме ярмарок, на якому ви зможете представити свої товари та послуги. Якщо ви передасте попередньо чи привезете з собою рекламні, інформаційні чи інші промо-матеріали, їх можна буде роздати усім учасникам.

Здійснюється в рамках проекту за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Public Affairs Section of the U.S. Embassy to Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.”

Контакти

  • Інститут Політико-Інформаційних Досліджень
  • [email protected]
  • http://ipid.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.