bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги у межах проекту «Підтримка розвитку громади зсередини» (Дніпропетровська область)
25.02.2016

Запрошуємо громадські організації та ініціативи Дніпропетровської області взяти участь у проекті «Підтримка розвитку громади зсередини». Проект створює форум для передання знань та навичок з організаційного розвитку та інституційної спроможності громад, інклюзивного способу вироблення пріоритетів місцевої політики та їх пізнішу реалізацію у партнерстві місцевої влади та громадських ініціатив та середовищ, застосування методів проектного менеджменту у роботі міст районного та обласного значення та новостворених об’єднаних територіальних громад.

Цільовою аудиторією проекту «Підтримка розвитку громади зсередини» є представники місцевих органів влади, представники громадського сектора (місцевий та регіональний рівень), місцеві активісти та групи з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської та Донецької областей. Очікується, що навчання пройдуть 175 осіб.

Завданнями тренінгу є :

  1. Роз’яснити поточний хід реформи з децентралізації, що була розпочата у 2015, перші здобутки та труднощі. Важливість стратегічного підходу до управління та розвитку власних громад ;
  2. Надати навички з застосування проектного менеджменту у роботі міст /громад у визначених цільових групах;
  3. Стимулювати спільну роботу органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства у визначенні пріоритетів розвитку, стратегуванні, втіленні визначених пріоритетів та моніторингу результативності і ефективності впроваджених змін.

В Дніпропетровській області учасниками проекту будуть такі міста:

  • Нікополь, Орджонікідзе та об’єднані територіальні громади області. Тренінг відбудеться 17-19 березня 2016 року.
  • Верхньодніпровськ, Дніпродзержинськ, Вільногірськ, Жовті Води, Кринички та об’єднані територіальні громади області. Тренінг відбудеться 24-26 березня 2016 року.
  • Першотравенськ, Павлоград, Синельникове, Тернівка, Марганець, Кривий Ріг, Новомосковськ та об’єднані територіальні громади області. Тренінг відбудеться 14-16 квітня 2016 року.

З кожного міста буде відібрано по 2 представники місцевих ОГС.

Для участі у проекті просимо вас заповнити анкету до 7 березня 2016 року. Відібраним учасникам буде надіслано лист-підтвердження про участь за 7 днів до початку заходу. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходів.

Проект «Підтримка розвитку громади зсередини» здійснюється Українським інститутом міжнародної політики у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) .

Контакти

Коментарі

Вікторія Діденко   2969 днів тому   #  

Дуже прикро що лише міста

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.