bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Весняна виборча школа Election Camp – 2016 у Кривому Розі
19.02.2016

ОПОРА оголошує набір учасників Весняної виборчої школи Election Camp – 2016 у Кривому Розі. До виступів на Election Camp – 2016 будуть запрошені експерти з виборчого права, практики та цікаві спікери, які мають значний досвід у тематиці Школи. Навчання відбуватиметься складається з низки мотиваційних компонентів, які спрямовані на визначення найкращих. 

Як учасники на заході не можуть бути представники політичних партій, котрі планують брати участь у позачергових виборах Криворізького міського голови або працювати в штабах кандидатів; політичні діячі, які не працюють у третьому секторі; туристи!

Програма Весняного Election Camp – 2016 передбачає інтенсивний курс навчань у семінарсько-тренінговому форматі та низку практичних занять. Учасники Школи поглиблять вдасні знання з таких тематик:

  • виборчі системи та процеси;
  • робота виборчих комісій і підрахунок голосів;
  • оскарження дій чи бездіяльності відповідальних за організацію та проведення виборів;
  • відповідальність за злочини проти виборчих прав;
  • виборчі технології;
  • адміністративний ресурс та виборча ”благодійність”;
  • політичні фінанси.

До виступів на Election Camp – 2016 будуть запрошені експерти з виборчого права, практики та цікаві спікери, які мають значний досвід у тематиці Школи. Навчання відбуватиметься з рядом мотиваційних компонентів, які направлені на визначення найкращих слухачів та інтеграцію їх до кампаній спостереження ОПОРИ.

Отримані знання будуть практично застосовані учасниками 27 березня під час позачергових виборів міського голови Кривого Рогу.

Буде інтенсивно, часом виснажливо, але корисно та неймовірно захоплююче! Зі свого боку ми гарантуємо вам 5 днів у колі однодумців та 27 березня добу без сну.

Врахуйте, що відвідуваність усіх секцій та занять Election Camp – 2016 є обов’язковою, тому оцініть реально свої можливості і не позбавляйте мотивованих кандидатів взяти участь у Школі.

Весняна школа з виборчої тематики організовується в рамках програми “Місцеве спостереження за виборчими процесами в Україні”, що здійснюється за підтримки USAID.

Тривалість Election Camp: 25–29 березня.

Місце: Кривий Ріг.

Організатори покривають витрати учасників на проживання, харчування та дорогу в обидва боки.

Заявки на участь приймаються до 4 березня включно.

Контакти

  • ГО Опора
  • 044 286 26 70

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.