bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-театр у місті Рубіжне Луганської області
16.02.2016

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у семінарі з Форум-театру в місті Рубіжне Луганської області 26-28 лютого 2016 року.

Останні 2 роки українське суспільство переживає потужні виклики: від масових протестів Майдану й розколу суспільства до анексії Криму, військового конфлікту на Сході України та до державної кризи із вирішення питань внутрішньо переміщених осіб.

На форум театральному семінарі ми спробуємо разом створити безпечний простір і запропонуємо театральні вправи для взаємодії та рефлексії щодо пережитого досвіду учасниць та учасників.

Засновник Форум театру бразильський режисер Августо Боаль, створюючи методику, орієнтувався на ідеї педагогіки визволення Пауло Фрейре. Тож, досвід джокерів (тренерів) прирівнюється до досвіду всіх, хто бере участь в Форум театральному процесі.

Джокер не є вчителем для інших - він лише пропонує формат, заохочує включатись у колективну взаємодію та задає питання для рефлексії. Сюжети постанов виходять з самої групи. Форум театр не є сеансом психоаналізу, а є методом критичного аналізу щодо суспільних подій за допомогою технік Театру пригноблених. Методика вірить в людей, що зазнають пригноблення, і спонукає їх повірити в те, що лише вони самі можуть змінити своє життя.

До участі запрошуються всі бажаючі без вікових, гендерних, соціальних, етнічних чи професійних обмежень.

Семінар відбудеться 26-28 лютого 2016 року в м. Рубіжне.

Оргкоманда покриває всі витрати учасниць та учасників семінару на проживання та харчування. Транспортні витрати відшкодовуються лише за наявності квитків.

Для участі в семінарі необхідно до 20 лютого включно заповнити анкету за посиланням

Точне місце проведення семінару буде повідомлене відібраним особам до 20 лютого 2016 року.

http://www.tolerspace.org.ua/ua/projects/forumtheatre/events/forum-teatr-v-misti-rubizhne/

Контакти

  • Сергій
  • Київський освітній центр «Простір Толерантності»
  • +38(095)7060670

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.