bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір студентів на новий навчальний рік в Українську Академію Лідерства
06.02.2016

Найталановитіші випускники України віком 17-18 років, які мають лідерський потенціал, люблять і хочуть навчатись та прагнуть змінити країну мають можливість стати студентами Української академії лідерства!

Українська академія лідерства – це унікальна 10-місячна програма за підтримки Western NIS Enterprise Fund, яка покликана змінити країну. Українська Академія Лідерства – це новий формат навчання для випускників середніх шкіл, що триває 10 місяців і будується на поєднанні елементів фізичного, академічного і духовного виховання і вдосконалення. Завдання Академії – відібрати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати найкращу підготовку, інструменти для розвитку, які дозволять розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо своєї країни.

Академія Лідерства працює з вересня 2015 року. У першому наборі навчається 39 випускників 11 класу та студентів 1 курсу (17-18 років) з усієї України, включно з Кримом. Учасників було обрано з понад 500 анкет від зацікавленої молоді.

Студенти навчаються 6 днів на тиждень, один із яких присвячують волонтерській діяльності відповідно до інтересів.

До ініціативної групи ідейних натхненників Української Академії Лідерства долучилися видатні і талановиті українці, серед яких Ярослав Грицак, Владислав Троїцький, Іван Малкович, Віталій Сич, Святослав Вакарчук, Віктор Зотов, Валентина Зотова, Оксана Семенюк, Андрій Зелінський, Борис Ґудзяк, Наталя Попович, Ярослав Рущишин, Олена Кошарна, Ярослава Джонсон.

Кожен, хто успішно пройде відбір – здобуде запрошення на навчання в академії, отримає грант на навчання в Академії. Цей грант покриє проживання, харчування, вартість навчальних матеріалів та інші витрати, пов’язані з навчальною програмою.

Проте студенту потрібно буде внести вступний внесок у розмірі 2,000 гривень, а також забезпечувати своє транспортування додому і назад. Проте, якщо цього не вдасться зробити, то Академія шукатиме можливість покрити ці витрати.

Анкету потрібно заповнити до 18 лютого і вже в кінці місяця кожен матиме можливість на другий етап відбору у своєму місті!

Реєстрація - за посиланням.

Контакти

  • Українська академія лідерства
  • [email protected]
  • +380673525394
  • https://www.facebook.com/ualeadershipacademy/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.