bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників у міжнародний проект «Розширюй власні кордони»
28.01.2016

ГО «Молоді лідери України» («Квиток до успіху») та ГО «Інститут досліджень соціального капіталу» («Дивись ширше») запрошують активну молодь до безкоштовної участі у літній мовній школі у Німеччині, а також у навчально-ознайомчій подорожі щодо можливостей навчання в країнах ЄС, зокрема в Австрії. У результаті відбору такою можливістю скористається четверо найактивніших молодих людей, які протягом зазначеного періоду відбору реалізують власні соціальні проекти та ініціативи.

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

  • вік учасників від 16 років;
  • рівень володіння німецькою мовою – В2 і вище, а також наявність диплому, сертифікату чи іншого документу, що підтверджує даний рівень;
  • активна життєва позиція молодої особи;
  • бажання отримати освіту в ЄС, зокрема в Австрії та Німеччині.

1.  НАВЧАЛЬНО-ОЗНАЙОМЧА ПОДОРОЖ «НАВЧАННЯ ТА СТАЖУВАННЯ В АВСТРІЇ»

Травень 2016. Відень, Австрія

Головною метою  навчально-ознайомчої подорожі в Австрії є ознайомлення студентів українських ВУЗів та потенційних абітурієнтів із можливостями для навчання в країнах ЄС, зокрема у Відні, Австрія. Під час даної подорожі наші учасники відвідають Віденський університет та університет Модуль, ознайомляться з процесом вступу та навчання в цих університетах, дізнаються про бакалаврські, магістерські програми та навчання в аспірантурі тощо. 

Важливим акцентом програми подорожей є також інформування учасників про стипендійні можливості для навчання за кордоном, інформація про стажування, проходження практики та можливості наукової співпраці українських ВУЗів із ВУЗами Австрії. 

Також дуже важливою є зустріч із українськими студентами, які навчаються за кордоном. Саме обмін безпосереднім досвідом із колегами-студентами є найбільш цінним при прийнятті рішення про напрямок навчання та вибір ВУЗу закордоном для подальшого навчання. 

2.  УЧАСТЬ У ЛІТНІЙ ДВОТИЖНЕВІЙ МОВНІЙ ШКОЛІ У НІМЕЧЧИНІ

Серпень 2016. Берлін, Німеччина

Метою проведення літньої мовної школи є суттєво підвищити знання англійської та німецької мови з професійними викладачами-іноземцями. Вивчати мову найбільш правильно та ефективно треба, по-перше, саме в автентичному середовищі та, по-друге, із застосуванням набутих навичок на практиці. Саме тому під час двотижневої мовної школи учасники відвідають не тільки аудиторні заняття (мінімум 4 години в день), але й семінари, спеціальні курси, зустрічі із місцевими студентами, екскурсії, поїздки та іншу культурну та розважальну програму, яка повністю проходить німецькою мовою. 

ЕТАПИ ВІДБОРУ УЧАСНИКІВ:

ЕТАП 1. Відбір номінантів за відповідністю до вимог оголошеного конкурсу.
ЕТАП 2. Реалізація соціально направлених проектів, що підтвердить активну життєву позицію номінантів.
ЕТАП 3. Оголошення переможців конкурсу.
ЕТАП 4. Підготовка документів для здійснення подорожі у Німеччину.
ЕТАП 5. Участь переможців у навчально-ознайомчій подорожі в Австрію та у літній мовній школі у Німеччині.

Дедлайн для подачі заявок – 25 лютого 2016 року;
Оголошення номінантів – 1 березня 2016 року;
Оголошення переможців – 12 квітня 2016 року.

Для того щоб взяти участь у відборі – слід заповнити аплікаційну форму 

Детальна інформація: http://bit.ly/1SM6U8V 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.