bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для активістів молодих громадських організацій Донеччини та Луганщини, Слов’янськ
26.01.2016

Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» запрошує активістів молодих громадських організацій Донецької та Луганської областей прийняти участь у тренінгу та навчитися використовувати інструменти та форми взаємодії з органами місцевої влади для налагодження ефективної роботи на рівні місцевих громад. Під час семінару-тренінгу учасники побачать, яким чином взаємодіяти з місцевою владою через громадську експертизу та громадські ради. Активісти зможуть на практиці зібрати список проблем та визначать технологію взаємодії з органами влади по кожній з них. Тренером виступить керівник напрямку «Розвиток місцевого самоврядування» Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» Валерій Кочуєв.

Захід відбудеться 5 лютого з 10:00 до 16:00 у Слов’янську. Місце проведення тренінгу буде повідомлено учасникам додатково.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням.

Дедлайн подачі заявки – 12:00 2 лютого 2016 року. Результати відбору будуть повідомлені до 24:00 3 лютого 2016 року.

Семінар-тренінг відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив». У Донецькій та Луганській областях проект реалізовує Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України». Загальноукраїнське адміністрування здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи» за фінансової підтримки Європейського Союзу, представництво в Україні.

Контакти

  • Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.