bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літні люди запрошуються до участі у проекті «Освіта впродовж всього життя у Львові»
22.01.2016

У межах проекту «Освіта впродовж всього життя у Львові!» Громадська організація «Золоті Роки» створює умови для реалізації потенціалу людей старшого віку, спільного дозвілля, освітніх  та оздоровчих програм.  

28 січня 2016 року об 11.00 в приміщенні ЛОУНБ,(мала зала) просп. Шевченка, 13, Львів відбудеться зустріч з метою формування груп учасників освтінього проекту.

Кількість учасників групи: 10- 20 осіб.

Люди старшого віку мають невикористаний внутрішній потенціал, почувають себе не потрібними. Освітні та оздоровчі програми, вечори відпочинку, ярмарки та семінари стали потребою для львів’ян старшого віку . Запровадження діяльності Центру активності людей поважного віку серед “золотоліток” у Львові є потребою, а саме для підтримки громадянської ініціативи та розвитку через втілення програм освіти дорослих.

Громадська організація “Золоті Роки” підтримує ідеї людей старшого віку та допомагає  втілити в життя, поділитися досвідом, знайти друзів та цікаве спілкування в поважному товаристві.

Організатори: громадська організація “Золоті Роки” в партнерстві з Регіональним тренінговим центром та ЛОУНБ, ЦБС для дорослих м. Львова.

Цільва аудиторія: 50+.

Час реалізації програми: лютий-червень 2016 року.

За деталями звертайтесь до контактної особи.

Контакти

  • Громадська організація “Золоті Роки”
  • Людмила Гришко
  • [email protected]
  • 097-20-999-80
  • https://vk.com/club24438366

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.