bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір на навчання фасилітаторів у межах проекту «Безпечно закордон: так чи ні?», Запоріжжя
04.01.2016

ЗГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали» оголошує про конкурсний відбір на навчання фасилітаторів в проект «Безпечно закордон: так чи ні?», присвячений запобіганню торгівлю людьми, безпечній міграції та працевлаштуванню молоді та ВПО у Запорізькій області.

Навчання проходитиме 23 січня 2016 року у м. Запоріжжі.  

Учасники: активна молодь, студенти, представники ініціативних груп та громадських організацій із Запорізької області, віком від 18 років.

Кількість місць обмежена.

Історія методу: «Маршрут Безпеки» був розроблений Німецькими організаціями BZgA та GIZ для профілактичної роботи з молоддю, як компонент національних освітніх програм. Даний метод поєднує низку комунікаційних та тренінгових напрацювань з інтерактивними іграми в рамках мобільного заходу (пересувна виставка освітніх стендів-станцій).

Суть заходу: відібрані  учасники  візьмуть участь у навчально-тренінговому курсі за методом «Маршрут безпеки» і здобудуть навички організації і проведення інтерактивної освітньої виставки «Знайди свій безпечний маршрут» (ІОВ «ЗБМ»). Учасники, які успішно пройдуть навчання і виконають умови проекту, отримають сертифікат фасилітатора.

Обов’язкові умови: всі учасники повинні провести не менше ніж один Маршрут Безпеки (відповідно до графіку проекту перший захід заплановано на 28-29 січня у м. Дніпрорудний.)

Умови участі у навчанні: участь у тренінгу безкоштовне. Організатори забезпечують учасників харчуванням  та роздатковими матеріалами за виконання умов участі в заході. Учасники мають дотримуватись програми заходу, брати активну участь в ній. Транспортні витрати не відшкодовуються.

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету  http://goo.gl/forms/rc3wvxODG2  до 20.00  18  січня 2016 року.Відібрані учасники отримають підтвердження участі не пізніше 20 січня.

Локація: м. Запоріжжя, Запорізька обл.

Партнери:

Координаційна рада молодих юристів ТУЮ в Зап.обл.

ГО « Молодь онлайн»

МО «Наше щасливе життя»

Портал «Перше Інфо» (http://pershe.info)

ВАЖЛИВО: при заповненні анкети зверніть, будь ласка, увагу на обов’язкові умови участі в заході ще раз.

Контакти

  • ЗГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали»
  • Кирило Дядя
  • [email protected]
  • 0993407789
  • http://profy.edukit.zp.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.