bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар для громадських активістів Київської області, МЦПД
02.11.2015

5 листопада 2015 року Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) проводить семінар для громадських активістів Київської обл., які хочуть навчитися або покращити вже існуючі навички боротьби з корупцією і зловживаннями влади на місцевому рівні.

Захід відбудеться в рамках проекту «Коаліція регіональних громадських організацій щодо забезпечення контролю за використанням державних фінансів» - (UK-UA: Reform Assistance Programme). 

В семінарі можуть взяти не більше ніж два представники з однієї громадської організації, що здійснює свою діяльність на Київщині. Організатори семінару відшкодують витрати на проїзд учасників, забезпечать харчуванням та роздатковими матеріалами.

В ході семінару будуть визначені найбільш зацікавлені учасники, які згодом будуть запрошені на триденний тренінг в Київ. Активісти зможуть отримати практичні знання щодо проведення розслідувань від журналістів-практиків, представників громадських організацій, які спеціалізуються на боротьбі з корупцією, та співробітників Національного антикорупційного бюро.

Мета проекту - покращення моніторингу використання місцевих бюджетів і збільшення кількості розслідувань щодо зловживань при державних закупівлях на місцевому рівні.

Довідково:

Авторами антикорупційних розслідувань можуть бути громадські активісти, місцеві журналісти-розслідувачі та інші зацікавлені особи. Антикорупційне розслідування має ґрунтуватися на затверджених МЦПД критеріях, а також  викрити зловживання, в результаті яких держава чи громада зазнала збитків на суму в понад 200 тисяч грн. Розслідування будуть публікуватися на спеціалізованому антикорупційному онлайн-ресурсі. Автори розслідувань отримають хорошу винагороду і можливості формувати професійні мережі однодумців.

Запрошуємо до співпраці усіх зацікавлених! Поборемо корупцію разом!

Реєстрацію в семінарі здійснює координатор проектів МЦПД - Тетяна Близнюк.

Контакти

  • Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД)
  • Координатор проектів МЦПД - Тетяна Близнюк
  • [email protected]
  • (097) 389-22-56

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.