bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір на участь у проектному семінарі «Право на місто»
29.10.2015

У минулі роки містобудівна діяльність та проектування викликали хвилю “антизабудовних протестів” у нашому місті. Процедурам бракувало прозорості, а прийняті рішення часто не відповідали здоровому глузду та побажанням громад. Тому Департамент містобудування та архітектури ініціює проведення проектного семінару із залученням найширшого кола фахівців та активістів задля цілісного опрацювання пропозицій щодо розроблення принципів, процедур та механізмів участі громадян у формування міського середовища.

26 жовтня стартує конкурсний відбір учасників проектного семінару «Право на місто». 

Організатори: Департамент містобудування та архітектури (КМДА), Департамент суспільних комунікацій КМДА, аналітичний центр CEDOS, Громадська організація «ГаражГенг», Код Міста , Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine.

До участі запрошуються представники місцевих громад, громадські активісти, архітектори, урбаністи, представники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представники бізнесу, соціологи, психологи, політологи, PR-менеджери, модератори та інші зацікавлені в темі.

Проектний семінар відбуватиметься протягом 10-12 грудня 2015 р. у приміщенні Департаменту містобудування та архітектури КМДА (м. Київ, вул. Хрещатик, 32).

Метою проектного семінару є розроблення правил та дієвих механізмів залучення містян та місцевих спільнот до вирішення питань формування міського простору та дизайну міського середовища.
 
Передбачається робота учасників проектного семінару у двох основних групах «формальної взаємодії» (містобудівна документація) та «неформальної взаємодії» (локальні проекти/громадські ініціативи) для напрацювання принципів, процедур та варіантів механізмів комунікації, співпраці та реалізації “права на місто”.

Робочі мови: українська, англійська, російська (за необхідності буде працювати перекладач).

Для участі у проектному семінарі Вам необхідно:

Заповнити анкету учасника https://goo.gl/V8BGEk до 26 листопада 2015 року. Анкети заповнені після 26 листопада, НЕ розглядатимуться.

Учасники проектного семінару обираються незалежними міжнародними та вітчизняними експертами через процедуру анонімного оцінювання анкети та додаткових матеріалів. Відібрані учасники будуть повідомлені про участь у проектному семінарі електронним листом не пізніше 31 листопада.

Участь у проектному семінарі безкоштовна. 
Всі витрати, окрім харчування учасники семінару беруть на себе (проїзд, проживання тощо).

Контакти

  • Департамент містобудування та архітектури
  • [email protected]
  • (093) 634 73 35
  • https://www.facebook.com/events/1700790763499671/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.