bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для спеціалістів, що працюють з дітьми
13.10.2015

Оголошуємо набір спеціалістів для тренінгу від польських колег про роботу з дітьми. Наставниками будуть спеціалісти з Польщі, які розкажуть все про правильну роботу з дітьми та їхнє залучення до соціальної активності.

Усього будуть набрані дві групи спеціалістів по 20 осіб. Приблизна дата навчання: 25-29 листопада 2015 року.

Навчання спрямоване на всіх, хто цікавиться роботою з дітьми. А саме організацією їхнього дозвілля – спорту, освіти, виховання тощо. Ми зацікавлені в тому, щоб на тренінги прибули ті люди, які вже працюють або хочуть працювати з дітьми та постійно розвиваються. Можливо, ви знаєте таких людей – ми будемо раді їх запросити.

Місце проведення тренінгів – Київ, Михайлівський монастир, житло та харчування повністю забезпечується. НЕ відшкодовується лише дорога до Києва та додому.

Для того, щоб потрапити на наш тренінг, просимо написати коротку заявку і в ній вказати: ПІБ, контактні дані, досвід роботи з дітьми, досвід співпраці з релігійними організаціями (бажано), коротку інформацію про те, як саме хотіли б працювати з дітьми у майбутньому та що б хотіли почути на тренінгу.

Чекаємо ваших заявок на нашій пошті: [email protected]

Проект співфінансується Фондом “Освіта для Демократії” у рамках програми RITA – Зміни в регіоні, який фінансується Польсько-Американським Фондом Свободи

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.