bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДГО «АЛЬЯНС» ЗАПРОШУЄ ДО ШКОЛИ БІЗНЕС-ТРЕНЕРІВ
10.06.2009

Донецька громадська організація «Альянс» в партнерстві з обласною адміністрацією Донецької області при підтримці GTZ (урядова фундація Німеччини) оголошує набір в чотиримісячну Школу бізнес-тренерів.

На першому етапі, під час навчання, будуть використані унікальні методики навчання бізнес-тренерів розроблені ДГО «Альянс» при підтримці Європейської Асоціації за освіту дорослих (Брюссель, Бельгія) (єдиним представником і асоційованим членом якої від України є ДГО «Альянс»), а на другому етапі роботи Школи - методики навчання по розвитку підприємництва - CEFE, які були розроблені і успішно апробовані GTZ. «Альянс» - єдина в Донецькій області організація, що має сертифікованих тренерів, що пройшли підготовку для роботи по даній методиці.

По закінченню навчання учасники:
• отримають досвід розробки тренінгів, вивчать методику проведення і оцінки результатів тренінгу, відпрацюють навики роботи з групою, навчаться проводити тренінги з серії «Маркетинг». • розроблять авторську програму за однією з тем у сфері маркетингу. • отримають сертифікат з присвоєнням кваліфікації або сертифікату учасника (залежно від результатів), методичні матеріали авторського тренінгу, фотографії; індивідуальні рекомендації від ведучого тренера; • отримають сертифікат про проходження тренінгу «Техніка ефективних продажів»

ГРАФІК ЗАХОДІВ:

а) 1-а сесія. Методика проведення тренінгу: структура тренінгу, форми роботи, групова динаміка, типологія учасників. Інструктаж по проведенню програми «Техніка ефективних продажів» і заняття по засвоєнню основних модулів програми на практиці. 24-27 червня 2009 року м. Донецьк;

б) Практика: самостійне проведення учасниками тренінгу «Техніка ефективних продажів» в пілотних містах і районах в присутності і при підтримці тренерів і/або експертів За узгодженням з учасниками школи Пілотні міста проекту;

в) 2-а сесія. Особистість тренера: основні компетенції тренера, імідж тренера, основи ораторської майстерності, управління стресом, профілактика “вигорання”, емоційна компетентність.

г) Інструктаж по проведенню програми «Ефективна торгова презентація» (або інший з тематики «Маркетинг» за узгодженням з учасниками Школи) і заняття по засвоєнню основних модулів програми на практиці. За узгодженням з учасниками школи Донецьк;

д) Іспит: проведення авторського тренінгу з тематики «Маркетинг». За узгодженням з учасниками школи. Донецьк;

Учасники забезпечуються харчуванням, роздатковими і методичними матеріалами, для осіб поза меж міста Донецька організація оплачує проживання в готелі (бере на себе пошук і бронювання номерів).

Для участі в Школі тренерів необхідно сплатити початковий мінімальний реєстраційний внесок у розмірі 200 грн. І заповнити реєстраційну форму (див. Додаток № 1).

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В ТРЕНІНГАХ.

1 сесія 4 дні 100 грн. Єдиний платіж Пілотний тренінг 2 дні 100 грн. за 1 сесію та пілотний тренінг 2 сесія 4 дні 300 грн. Єдиний платіж Екзаменаційний тренінг 2 дні 300 грн. за 2 сесію та екзамен. тренінг

Учасники тренінгу самостійно оплачують проїзд, вечерю і реєстраційний збір у розмірі 800 гривень (за повний курс навчання), учасники, що проживають не в обласних центрах, мають право на 50% знижку.

Оплата за участь проводиться через банківський платіж

Банківські реквізити:

СПД ФО Коскіна Зінаїда Іванівна, р/с 26005013444001 в ВАТ КБ «Південкомбанк» м. Донецьк МФО 335946 ЄДРПОУ ВС 192721 Призначення платежу: Реєстраційний внесок за участь в тренінгу для тренерів

За більш детальної інформацією щодо участі у Школі бізнес-тренерів звертайтесь до методиста проекту ДГО «Альянс» Семиволос Наталі (+38 095 18-37-236), PR-менеджера ДГО «Альянс» Бондаренко Сергія (+38 095 106-81-62) або за електронною поштою [email protected] .

Контакти

  • Семиволос Наталля
  • Бондаренко Сергій
  • ДГО ”Альянс”
  • [email protected]
  • +38 (062) 311-15-70

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.