bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір до програми «Академія політичного лідерства 2015»
24.09.2015

Міжнародний Республіканський Інститут (IRI), за підтримки Агентства Сполучених Штатів з Міжнародного Розвитку (USAID) запрошує до участі у програмі «Академія політичного лідерства 2015»  громадських активістів, активістів політичних партій, кандидатів у депутати місцевих рад та діючих депутатів місцевих рад, але які беруть участь у місцевих виборах 2015.  

Мета «Академії політичного лідерства 2015» – навчання відповідальній політиці молодих громадських активістів та політиків. 

Академія Політичного Лідерства передбачає створення майданчику для обміну досвідом і думками між активістами з різних регіонів України, між кандидатами в депутати та діючими депутатами,  між активістами і депутатами задля посилення потенційної співпраці місцевої влади і громади. Семінари матимуть високий рівень інтерактивності, передбачено роботу у групах над спільними завданнями та виконанням домашніх завдань.

Найбільш мотивовані учасники будуть рекомендовані до участі у програмах стажування за кордоном.

До навчальної програми в якості тренерів запрошені відомі експерти, політтехнологи, журналісти, народні депутати України, громадські діячі.

В рамках програми відбудеться три сесії дводенних навчальних семінарів:

-          Проведення успішної виборчої кампанії

-          Ефективні медіа комунікації

-          Пошук успішних прикладів співпраці між громадськістю та місцевою владою.

Перша сесія буде проведена 3-4 жовтня 2015 року у тренінговому центрі Міжнародного Республіканського Інституту у м. Дніпропетровськ. Наступні сесії 7-8 та 21-22 листопада.

Участь в програмі. До участі запрошуються молоді люди віком від 19 до 40 років які прагнуть отримати нові знання та мають активний досвід у суспільно-політичному, громадському житті, є кандидатами в депутати місцевих рад, є діючими депутатами місцевого рівня.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити Aплікаційну форму (знаходиться у додатку) до 25 вересня 2015 року і надіслати за адресами: [email protected],[email protected]. Відбір учасників буде проведений до 27 вересня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.