bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Академія європейського публічного права запрошує
03.06.2009

За підтримки Міністерства освіти і науки України, Українського представництва Європейської організації публічного права, Асоціації юридичних ВНЗ країн СНД з 6 по 18 липня 2009 року на базі Маріупольського державного гуманітарного університету (Україна) працюватиме Друга літня академія європейського публічного права.

Курс навчання Літньої академії європейського публічного права на базі МГГУ складається з двотижневих інтенсивних навчальних курсів з європейського порівняльного і публічного права. Учені з провідних університетів країн СНД та Європи щодня читатимуть лекції і проводитимуть семінари для слухачів Академії.

Організатори Літньої академії забезпечать усім слухачам насичений порядок денний, що включатиме не лише лекційні курси, але і цікаву культурну, екскурсійну програму і активний відпочинок на березі Азовського моря.

Умови участі в Літній Академії: Високий рівень знання англійської мови Организационный внесок для громадян України і країн СНД € 200, проживання та харчування € 200.

Усі, кого цікавить участь в роботі Літньої академії європейського публічного права, повинні до 15 червня 2009 року направити на адресу Маріупольського державного гуманітарного університету: заповнену анкету учасника Академії коротке резюме рекомендаційний лист.

Після закінчення Академії європейського публічного права слухачі отримують сертифікат міжнародного зразка.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.