bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бізнес-семінар з питань написання успішної проектної пропозиції та отримання фінансування
08.09.2015

Міжнародна консалтингова компанія (International Consulting Company) за участю Міжнародної Благодійної Організації «Благодійний Фонд СОС Дитячі Містечка Україна» представляють бізнес-семінар у Києві 2 жовтня 2015 року «Як підготувати успішну проектну пропозицію та отримати гроші від міжнародних організацій».

Цілі семінару:

  • Дати покрокові інструкції як написати чітку, зрозумілу проектну пропозицію, яку профінансують міжнародні організації;
  • Навчитися визначати цілі, завдання проекту, етапи проектної діяльності та очікувані результати;
  • Охарактрізовать основні складності та шляхи їх подолання, з якими стикаються апліканти на шляху отримання індивідуальної фінансової підтримки для стажування, дослідницького проекту;
  • Розглянути типові помилки, які допускають заявники при підготовці та подачі проектних пропозицій.

Цільова група семінару:

Власники і керівники малого та середнього бізнесу України, керівники та фахівці неприбуткових неурядових організацій, керівники і фахівці державних агенцій, викладацький склад вищих навчальних закладів та наукових організацій України, методичний та адміністративний персонал українських ВНЗ і «мозкових центрів», інші зацікавлені особи, хто хоче навчитися писати успішні грантові пропозиції.

Тренер:

Андрій Чуприков - магістр управління програмами міжнародного розвитку (США), юрист і економіст, консультант, експерт з управління проектами малого та середнього бізнесу, генеральний директор представництва великої міжнародної благодійної правозахисної організації в Україні, засновник Фундації в Польщі (Краків), тренер і коуч з пятнадцалітенім стажем. Має двадцятирічний успішний досвід залучення фінансових ресурсів в Україні з міжнародних фондів (загальна сума залучених інвестицій і грантових проектів порядку 25 мільйонів доларів).

Місце проведення: Київ, місце буде оголошено додатково, зареєстрованим учасникам.

Дата проведення: 2 жовтня, 2015 р.

Тривалість і час проведення: з 9:30 до 16:00 (зареєстрованим учасникам буде надіслана детальна програма).

Вартість участі: 560 гривень без ПДВ за одного учасника. У вартість входить навчання, забезпечення роздатковими навчальними матеріалами та кава-паузи. Проїзд до місця проведення семінару, проживання та обід покривається учасниками семінару самостійно. При оплаті до 15 вересня передбачена знижка 10%. За участю 2-х і більше осіб з однієї організації також передбачена знижка 10%. Знижки можуть ссуміроваться.

Реєстрація на семінар: Для участі у семінарі необхідно зареєструватися до 28 вересня 2015р. (включно), заповнивши форму заявки он-лайн за посиланням: http://goo.gl/forms/wNVphuPcW0 

або скачавши форму заявки на сайті МКК: http://mkkicc.wix.com/iccrus#!proposals/c1i65  і надіславши її на електронну пошту: [email protected], а також сплативши повну вартість семінару.

Підтвердженою реєстрацією вважається оплата участі!

Контакти

  • Міжнародна консалтингова компанія
  • [email protected]
  • +38 (066) 208 98 67 (у робочий час)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.