bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг у Запоріжжі для шкільних психологів
03.09.2015

Донецький молодіжний дебатний центр запрошує психологів загальноосвітніх шкіл до участі у тренінгу «Підвищення кваліфікації шкільних психологів з питань надання психологічної допомоги дітям, що постраждали в зоні конфлікту», що відбудеться 28-30 вересня у Запоріжжі.

Метою тренінгу є підвищення рівня обізнаності шкільних психологів з питань надання психологічної допомоги дітям, що постраждали в зоні проведення АТО та вимушені були покинути свої домівки. Пріоритет буде надано психологам загальноосвітніх шкіл Донецької (території яких підконтрольні України) та Запорізької областей, але будемо раді, якщо до тренінгу долучаться спеціалісти з інших областей, де також є потреба таких знань.

Програма тренінгу включатиме наступні питання: особливості роботи шкільних психологів, проблеми та виклики роботи з дітьми, що постраждали в зоні конфлікту, ресурси та шляхи виходу зі стресу, особливості поведінки в стресових ситуаціях, розвиток комунікативних навичок, психологічні практичні прийоми роботи з дітьми.  

В якості тренерів буде залучено практичних психологів Ксенію Осадчу та Тетяну Якушевську, що активно працюють з дітьми та їх батьками, в тому числі і переселенцями.

Організатори покривають проживання, харчування учасників, а також забезпечують необхідними матеріалами. Дорожні витрати покриваються у розмірі до 200 гривень. За необхідністю підготуємо листи запрошення та відмітимо посвідчення на відрядження.

Тренінг проходитиме в м. Запоріжжя, в дуже живописному місці на березі Дніпра, поруч з островом Хортиця, в готелі Reikartz . Розміщення в готелі в двомісних номерах.

Бажаючим взяти участь необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням  http://goo.gl/forms/5EnU6niNQs до 20 вересня 2015 року.  Результати відбору будуть повідомлені всім учасникам, які були відібрані до участі електронною поштою до 21 вересня 2015 року.

Тренінг проходить в рамках проекту “Підвищення кваліфікації шкільних психологів з питань надання психологічної допомоги дітям, що постраждали в зоні конфлітку”, що реалізується Донецьким молодіжним дебатним центром за підтримки The BEARR Trust.

Контакти

  • Ольга Донець
  • Донецький молодіжний дебатний центр
  • [email protected]
  • 0501414098

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.