bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дистанційне навчання для лідерів сільських громад
01.09.2015

Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад (ВАССР) запрошує активних представників сільських та селищних територіальних громад до участі у дистанційному курсі «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських громад» на платформі Асоціації.

Якщо ви керівник або депутат органу місцевого самоврядування, лідер громадської організації, який зацікавлений у розвитку своєї громади, налагодженні співпраці між територіальними громадами, партнерських стосунків з вітчизняними та зарубіжними донорами та інвесторами, хочете дізнатися про інструменти розвитку громад, де знайти кошти для реалізації ідей та як досягти результатів за короткий термін, беріть участь у навчанні на курсі «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських громад».

Електронний курс «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських громад» передбачає дистанційну форму навчання, за результатами якої учасники дізнаються про ефективні сучасні інструменти комунікацій, здобудуть практичні навички формування комунікаційних стратегій у розвитку громад, отримають  сертифікати та навчально-методичні матеріали та продовжать співпрацю у спільноті ВАССР.

Найактивніші учасники навчання, на конкурсній основі, будуть у подальшому запрошуватись до участі в освітньо-просвітницьких програмах ВАССР щодо розвитку громад по обміну досвідом як в Україні так й за кордоном.

Учасники повинні бути готовими представити свою територіальну громаду на порталі ВАССР, презентувати власні ідеї та надбання, успішні проекти (якщо такі є). Натомість експерти нададуть учасникам консультативну, інформаційну допомогу у реалізації запропонованих ідей на Порталі з управління знаннями  - www.kp.org.ua/.

Навчання проводиться на безоплатній основі, не потребує спеціальної фахової підготовки учасників, достатньо мати е-mail та постійний доступ до мережі Інтернет, а також бажання навчатися та працювати на курсі у зручний час.

Початок навчання – 14 вересня 2015 року.

Дистанційний курс триватиме чотири тижні.

Зареєструватись можна тут.

Дистанційний курс проводиться за підтримки Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.