bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Англомовна школа нових медіа для молодих лідерів
26.08.2015

Група журналістів та громадських діячів з Німеччини та України запрошує молодих політиків та громадських активістів з України та Молдови пройти тижневий англомовний курс з роботи із соціальними медіа. Проект «Social Campaigning School» стане у нагоді тим, хто хоче успішно доносити свої ідеї до широкої аудиторії за допомогою соціальних медіа.

Протягом курсу учасники проекту отримають відповіді на такі запитання: Що потрібно зробити, щоб тебе прочитали та почули в Інтернеті? Як ефективно розвивати комунікативні стратегії у теперішній час мультимедійних демократій ? Як обрати формат та якими інструментами користуватись, щоб твої ідеї почали поширювати у мережі?

Під час теоретичних занять учасники вчитимуться культури дискусії та обговорюватимуть теми та проблеми, пов’язані з суспільною комунікацією в епоху електронних ЗМІ.  Також на учасників «Social Campaigning School»  чекають практичні завдання. Очікується, що активісти разом виберуть конкретну тему для «просування» у мережі та за допомоги тренерів  відзнімуть короткий фільм.

Заняття у школі проводитимуть експерти із сфер журналістики, політичного консалтингу, PR, юриспруденції та філософії, які мають досвід навчання та викладання у США,  Великобританії та Німеччині. Робоча мова - англійська.

«Social Campaigning School» проходитиме у Одесі з 4 по 11 жовтня 2015 року.

До участі у школі запрошуються соціально-активна молодь з України та Молдови віком 22-30 років. Організатори запрошують подавати заявки молодих політиків, громадських діячів, науковців, журналістів, прес-секретарів, юристів, членів припартійних молодіжних організацій, лідерів громад..

Учасникам, які пройшли відбір, організатори відшкодовують витрати на проїзд, проживання та харчування.

Щоб подати заявку на участь у проекті, потрібно до 11 вересня 2015 року надіслати організаторам своє резюме та мотиваційний лист (максимум одна сторінка). Документи приймаються тільки англійською мовою за адресою: debate@carta.info.

«Social Campaigning School» - проект, організований німецькими організаціями Stahlmedien та  

Carta й фінансується Міністерством закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини. Партнер проекту в Україні – Всеукраїнське громадське обєднання «Інститут Республіка». 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.