bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжено набір на семінар «Бюджетний процес очима громадян»
07.08.2015

Громадська організація «Регіональний Аналітичний Центр» продовжує набір на семінар «Бюджетний процес очима громадян». Семінар відбудеться 22 серпня у м Ізмаїлі. Для участі в семінарі запрошуються представники ЗМІ, НГО та потенційні кандидати в депутати місцевих рад з м. Болграда, Ізмаїла, Кілії та Рені.

Для реєстрації у семінарі необхідно до 18 серпня 2015 року надіслати інформацію (ПІБ, місто, контактний телефон, ЗМІ / НГО та посада) на e-mail: [email protected] або заповнити аплікаційну форму за адресою. З усіма питаннями завертайтесь до Світлани Гудь за телефоном (099) 41-91-492.

 Під час семінару планується розглянути наступні теми:

– моніторинг використання бюджетних коштів;

– процес формування бюджету з урахуванням думки громадян;

– механізми взаємодії між місцевими органами влади та громадськістю.

Учасникам із Болграду, Кілії та Рені буде відшкодовано транспортні витрати (автобус) до Ізмаїла і назад за наявності проїзних квитків. Всі учасники забезпечуються роздатковим матеріалом. Передбачено обід та кава-паузи.

Організатори семінару:

Семінар проходить в рамках проекту «Прозорі бюджети - запорука довіри громадян», який реалізується ГО «Регіональний Аналітичний Центр» в рамках ініціативи «Громадянське суспільство та ЗМІ - за прозорі місцеві бюджети!» Одеської обласної організації «Комітет виборців України», Фундації «Відкрите суспільство »і громадським партнерством« За прозорі місцеві ради »за фінансової підтримки Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні.

Контакти

  • +38 (099) 41-91-492
  • Світлана Гудь

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.