bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лучани заговорять французькою
03.08.2015

«Ми вирішили перевести проект «Мовне волонтерство» на новий рівень. Тож відтепер даємо усім лучанам можливість вибору. Кожен бажаючий має чудовий шанс безкоштовно оволодіти іноземною мовою: англійською або французькою, на вибір. 

Головне його не прогавити, тим паче, що критеріїв для відбору на навчання, як таких, немає. Головне – бути повнолітнім та мати бажання вчитися», – розповідає прес-секретар ВОГО «Фундація розвитку громад» Вікторія Дворак. 

В рамках проекту «Мовне волонтерство», організованого спільними зусиллями «Української Софтверної Компанії» та ВОГО «Фундація розвитку громад»,оголошується набір усіх бажаючих на безкоштовне вивчення англійської, а відтепер і французької мови. Початок занять запланований на середину серпня.

Базовий курс з вивчення мови розрахований на три тижні, протягом яких лучани зможуть оволодіти основами граматики, покращити вимову та лексику. Заняття мають практичний характер, що допоможе замовити квиток на потяг в іншій країні, зрозуміти написи на етикетках та не розгубитися в аеропорту іншої країни. А для того, аби отримані знання ефективно засвоювалися й кожен учасник проекту отримував необхідну кількість уваги, навчання проводитиметься у групках до 10-ти людей.

Проект діє під девізом «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу!». Тож його учасники можуть  абсолютно безкоштовно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати, в якості пожертв на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад», а також волонтерської допомоги у проведені різноманітних акцій та заходів.

Реєстрація на участь у проекті «Мовне волонтерство» здійснюється за телефонами: (067) 332-57-47 та 74-02-32.

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  •  [email protected]
  • (0332) 724098
  •  http://vogofrg.org/
  • м. Луцьк вул. Шопена 11 Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки 2-ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.