bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Активні громадяни» у Вінниці
31.07.2015

У рамках проекту Українського кризового медіа-центру «Культурна дипломатія між регіонами України» з 20 по 30 серпня 2015 року у Вінниці діятиме Культурно-мистецька резиденція «Над Богом»*. У рамках інтерактивної програми резиденції команда ГО «Конгрес Активістів Культури» проведе тренінг «Активні громадяни».

Тренінг «Активні громадяни» - це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Мета програми полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України.

Тренінг програми «Активні громадяни» в Вінниці (27-30 серпня 2015 року) буде присвячено набуттю навичок міжкультурного діалогу й мережевого співробітництва, поглибленню знань про місцеву громаду, а також національні та глобальні громади, формуванню навичок впровадження соціальних дій на користь власної громади.

Метою тренінгу є підготовка активних суб’єктів громадського життя, які реалізують позитивні зміни на користь власних громад, обговорення актуальних для громади питання та розробка та реалізація проектів соціальної дії на локальному рівні.
Результатом тренінгу стануть проекти соціальної дії направленні на покращення життя громади, пріоритетним напрямком яких є сприяння побудові діалогу у громадах, розбудова відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття. Британська Рада здійснюватиме часткове фінансування проектів, які будуть подані учасниками тренінга та відібрані менеджерами програми «Активні громадяни» Британської Ради.

До участі запрошуються лідери, представники, члени молодіжних громадських організацій у віці від 18 років. Основними критеріями відбору буде активна громадська позиція, бажання брати участь в вирішенні проблем громади, продовжувати працювати в сфері активізації молодих людей, присутність протягом всього тренінгу.

Бажаючим взяти участь у тренінгу у Вінниці необхідно заповнити реєстраційну форму до 20 серпня 2015 року.

Результати відбору будуть повідомлені всім учасникам, які були відібрані до участі електронною поштою до 24 серпня 2015 року.
Розклад та місце проведення тренінгу буде вислано учасникам разом з підтвердженням участі. Заняття триватимуть чотири повні дні з 9.30 до 19.00. Витрати на харчування та проживання учасників не покриваються. Детальнішу інформацію про діяльність Британської Ради в Україні можна знайти на офіційному сайті http://www.britishcouncil.org.ua/ 

Організатор: Український кризовий медіа-центр, у рамках проекту «Культурна дипломатія між регіонами України»

Співорганізатор: Конгрес Активістів Культури

Партнери: Департамент культури Вінницької міської ради, Книгарня «Є», Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo», ГО «Спільнота «Історія Вінниці»

 

Контакти

  • http://www.britishcouncil.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.