bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Сервіси електронного урядування на допомогу службовцю та городянину»
22.07.2015

24 липня 2015 р. о 9.00 у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться міжрайонний семінар «Сервіси електронного урядування на допомогу налагодженню конструктивного діалогу «влада-громада» в рамках проекту «Електронні послуги всім і кожному миколаївцю!», який спрямований на підвищення поінформованості жителів Миколаєва про засади електронного урядування, наявні електронні послуги та навчання населення електронним сервісам.

Проект виконується за сприяння програми «Бібліоміст» на підставі підписаного Меморандуму про партнерствоз Миколаївською міською радою, Миколаївським міським благодійним фондом МЕТА, Миколаївською міською громадською організацією «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Навчальний захід буде корисним посадовим особам міських рад та районних державних адміністрацій, фахівцям дозвільних центрів, представникам районних бібліотек та місцевим громадським активістам Миколаївської області.

В ході семінару учасники ознайомляться з основними засадами е-урядування, станом його впровадження в Україні, візьмуть участь в обговоренні можливостей впровадження та використання адміністративних послуг, зокрема в електронному форматі, опануютьпрактичними навичками користування електронними послугами, які стануть в нагоді у різних життєвих ситуаціях.

Семінар проводить експерт в галузі електронного урядування, Ігор Сергійович Куспляккандидат політичних наук, в.о. декана факультету державного управління ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доцент кафедри інформаційних технологій та систем управління, член робочої групи з розробки урядової політики в сфері електронного урядування при Віце-прем’єр-міністрові України; член Координаційної ради з реалізації в Україні міжнародної Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд”.

Співорганізатором семінару є відділ державних адміністраторів та забезпечення їх діяльності Миколаївської обласної державної адміністрації під керівництвом Людмили Петрівни Мураховської.

Попередня програма семінару додається.

Відбір учасників відбудеться згідно заповнениханкет, які потрібно надіслати за адресою [email protected], або подати заявку на участь за тел/факс (0512) 47-38-79 до 23 липня 2015 р.

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Контакти

  • (0512)47-38-79
  •  http://frgn.mk.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.