bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Розвиток технологій роботи з ВПО в Україні», Вінниця
15.07.2015

Інститут «Республіка», НПУ імені М.П.Драгоманова та Регіональне представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні спільно проводять тренінг на тему: «Інструменти збереження соціальної безпеки: перспективи та розвиток технологій роботи з внутрішньо переміщеними особами (ВПО) в Україні»,  який відбудеться 15-16 серпня 2015 року у м. Вінниця.

На тренінг запрошуються: соціальні працівники, психологи, громадські активісти та волонтери, що працюють з ВПО, та внутрішньо переміщені особи Вінниці, Вінницької області та сусідніх областей.

Мета тренінгу: формування компетенцій організації соціальної підтримки ВПО дляподолання негативних проявів посттравматичних й постстресових військових синдромів, а також вирішення соціальних проблем ВПО для подальшої ефективної інтеграції у соціум.

У програмі тренінгу: тренінгові сесії щодо інструменти протидії соціальним проблеми ВПО, дискусія щодо підготовки соціальних працівників для роботи із ВПО, World Café на тему «Планування та розробка соціальних програм для ВПО», а також обговорення проблем соціальної  інтеграції дітей та дорослих з посттравматичним військовим синдромом у суспільство та вироблення механізмів успішної  інтеграції ВПО з урахуванням місцевого контексту.

Тренери:

Романова Н.Ф. - доцент кафедри теорії та технології соціальної роботи Інституту соціальної роботи та управління Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова,кандидат педагогічних наук,.

Матвійчук Т.В. - доцент  кафедри соціальної політики Інституту соціальної роботи та управління Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, кандидат психологічних наук,;

Ляднева А.В.- старший викладач кафедри соціальної політики Інституту соціальної роботи та управління Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

Учасники будуть забезпечені: проживанням (за необхідності для учасників не з м. Вінниця), роздатковими матеріалами та харчуванням. Транспортні витрати учасники відшкодовують самостійно .

Щоб зареєструватися на захід потрібно до 11 серпня надіслати: ПІБ,  організація або ініціативу, яку Ви представляєте, Ваша посада або функція, телефон,e-mail та інформацію щодо Вашої мотивації до участі у цьому заході (до 1800 знаків), на електронну адресу: [email protected]

Вашу участь буде підтверджено зворотнім листом-запрошенням, в якому буде зазначена адреса заходу.

За додатковими питаннями звертайтеся: Юлія Трофімчук, модератор та організатор заходу, керівник контакт-центру Інституту «Республіка», 098-04-88-947,  [email protected] або Марія Коваль, проектний координатор Регіонального представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, [email protected], 044 234 00 38. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.