bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

П’ята щорічна Літня Дебатна Школа
02.07.2015

25-31 липня 2015 року - Найкращі враження цього літа чекають саме на тебе! Щоб навчитись дебатам - не треба їхати до Британського парламенту.

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Федерація дебатів України» за підтримки Міністерства молоді та спорту України запрошує на Літню Дебатну Школу(ЛДШ) 2015.

ЛДШ 2015 розрахована на тих, хто за тиждень часу бажає отримати нові знання з дебатів, ораторської майстерності та технологій публічного виступу, а також з менеджменту проектів, створенню та розвитку дебатних клубів.

Основні навчальні блоки, що будуть представлені на Школі:

Навички публічних виступів – як говорити так, щоб тебе хотіли слухати.  

Основи дебатів - курс тренінгів з дебатної майстерності, основ аргументації та контраргументації.

Менеджмент дебатних спільнот – для лідерів і тих, хто прагне ними бути та разом змінювати країну на краще.

Блок для викладачів шкіл -  спеціальна серія тренінгів, спрямована на поширення і популяризацію серед підлітків освітньої технології “Дебати”.

Суддівство – для досвідчених дебатерів, з метою більш глибинного розуміння гри та критеріїв оцінювання виступів на турнірах.

Цьому не навчать в університеті!

Всі зареєстровані учасники будуть розділені на чотири групи:  

1. Новачки - в неї потраплять всі ті, хто тільки роблять свої перші кроки в дебатах. Тренери навчать мистецтву слова, після чого зможете випробувати отримані знання на справжньому дебатному турнірі в парі з досвідченими гравцями.  

2. Менеджмент дебатних спільнот - учасники, які мають бажання розвивати дебатний рух України отримують не тільки знання з “основ дебатів”, але й інструменти для  створення та організації роботи дебатних клубів, ефективної дружньої команди та реалізації найсміливіших проектів. Неважливо, скільки тобі років та чи є у тебе досвід. Головне - бажання, все інше зробимо ми.

3. Викладачі – до даної групи будуть зараховані ініціативні, активні викладачі загально освітніх шкіл, які бажають освоїти технологію “Дебати” та викладати її школярам, з метою подальшої їх участі в Чемпіонаті України з дебатів 2015-2016 н. р.

4. Досвідчені - призначена для тих, хто має досвід гри в дебати, але прагне перейти на інший рівень розвитку себе, як дебатера, організатора, лідера  та отримати знання, щоб надалі успішно судити і тренувати. 

Місце проведення: Одеська обл., курорт Затока, База відпочинку “Дача Хуторок”

Детальна інформація в соціальних мережах за посиланням:

Літня Дебатна Школа 2015 | ВКонтакте (vk.com/sds_2015); Літня-Дебатна-Школа-2015/Facebook (on.fb.me/1BRal22)

Орієнтовний організаційний внесок: 1300 гривень (можливе зменшення суми в залежності від отримання додаткового фінансування), покриває: проживання, харчування(обід та вечеря), роздаткові та методичні матеріали, участь у тематичних вечірках.

Відбір учасниківбуде здійснюватись на конкурсній основі, за результатами розгляду заявок та мотиваційних відео.

Реєстраційну форму можна заповнити за посиланнями:

- Реєстраційна форма для групи “досвідчені”

- Реєстраційна форма для групи “куратори”

- Реєстраційна форма для групи “новачки” з регіонів: Одеса, Київ, Дніпропетровськ, Харків, Івано-Франківськ, Львів, Миколаїв, Вінниця, Рівне, Луцьк, Кривий Ріг, Кіровоград, Ірпінь, Запоріжжя

- Реєстраційна форма для групи “новачки” з ВСІХ регіонів КРІМ: Одеса, Київ, Дніпропетровськ, Харків, Івано-Франківськ, Львів, Миколаїв, Вінниця, Рівне, Луцьк, Кривий Ріг, Кіровоград, Ірпінь, Запоріжжя

-  Реєстраційна форма для групи “вчителі”
Кількість місць обмежена. 

Літня Дебатна Школа 2015 – це 100 молодих, ерудованих та амбіційних  молодих людей; це 3 моря – море знань, море друзів і Чорне море ;)

Не зволікайте! Проведіть літо з користю та наповніть життя спогадами, які залишаться з Вами назавжди.

Контактна інформація: 063 235 44 66 - Інга; 063 202 27 03 – Павло, e-mail: [email protected]

Контакти

  • Голова Оргкомітету
  •  0632354466
  • Інга Гадяцька

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.