bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бліц-курс «Комунікація як інструмент змін»
15.06.2015

Цей курс спрямовано на поліпшення навичок спілкування некомерційних організацій, активістів, соціально відповідальних компаній і творчих особистостей з метою змінити світ на краще.

У сучасному конкурентному світі ефективні навички з комунікації стали більш важливим, ніж будь-коли раніше. Вони є основою, на якій будуються організації і важливим компонентом будь-якої успішної стратегії, орієнтованої на зміни.
Що?

Програма «Комунікація як інструмент змін» дасть активістам п’ятиденний бліц-курс найвищого рівня з креативної комунікації для некомерційних організацій, заснований на багатому і унікальному досвіді, а також знанні міжнародних практик, що дозволяють пристосувати курс до місцевих умов.

Де?
Тренінги проходять у Харкові (28.06-4.07), Запоріжжі (19.07 – 25.07), Дніпропетровську(13.07 – 18.07), Кривому розі (26.07-31.07). Участь безкоштовна (відбір учасників на конкурсній основі). Припинення прийому заявок відбувається за 4 дні до початку курсу у Вашому місті.

Чому?

Курс буде стимулювати здатність учасників знаходити нестандартні, інноваційні рішення для старих і нових проблем і максимально використовувати наявні ресурси. Багато організацій у цій сфері є новими, таким чином їм не вистачає досвіду і знань, щоб проявити свій дух і добру волю. Нові та старі організації стикаються з ситуацією збройного конфлікту, досвіду якого не мали раніше. Багато активістів дуже молоді і не мають успішної практики за кордоном чи в Україні. Зв’язок між регіональними організаціями і досі слабкий. Серед активістів на Сході є сильне відчуття роз’єднання, але й таке саме сильне бажання подолати його.

Програма буде здійснюватися за модульною системою в містах. Кожен модуль складається з п’яти днів практичного навчання, включаючи презентації кращих міжнародних прикладів, невеликих майстерень і групових дискусій та аналізу проблем.

Ми вчимося:
- Як мислити поза шаблонами, знайти іноваційні рішення для нових і старих проблем, максимально використовуючи наявні ресурси.
- Як розвинути комунікативну культуру у вашій організції і побудувати меседж до кожного кроку у вашій роботі.
- Як сформувати ваше повідомлення так, аби воно досягнуло своєї мети без домішок стороннього «шуму», який може зіпсувати початковий смисл.
- Як збудувати ефективну стратегію в умовах кризи.
- Популяна культура як місце боротьби для різних соціальних груп.
- Як розуміти краще нові технології, але, в той же час, бути здатним працювати без них.
- Використовувати отримані знання на практиці.

Тренери курсу - Боян Бошкович і Райко Божич, громадські діячі, з чийого студентського активізму постав один з найпрестижніших міжнародних музичних фестивалів EXIT (Сербія).

Організатори:

Благодійна організація “Фонд “З країни в Україну”, експерти з комунікацій Боян Бошкович (Сербія) та Райко Божич (Сербія), за фінансової підтримки USAID.

Реєстрація тут

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.