bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга Літня школа практичної журналістики
09.06.2015

Волинська незалежна медіа-профспілка у партнерстві з Волинським прес-клубом оголошує про набір у Другу Літню школу практичної журналістики.

Цьогоріч пропонується дворівневний курс:

1) для тих, кому цікава журналістика як професія, але ще не має досвіду роботи - студенти вищих навчальних закладів, коледжів, громадські активісти;

2) для журналістів-початківців, які вже працюють чи починають працювати у ЗМІ, і мають досвід роботи менш, ніж 2 роки, а також випускників минулорічної Школи.

Заняття відбуватимуться у липні. Кожен курс матиме 2 етапи. У першому – заплановані майстер-класи журналістів-практиків, зустрічі з відомими журналістами, а у другому – практична робота в редакціях місцевих ЗМІ.

Для участі в Школі потрібно заповнити заявку та надіслати її до 25 червня 2015 р. включно на електронну адресу [email protected] із темою листа «На Літню школу практичної журналістики».

У заявці потрібно зазначити:

1. Прізвище та ім’я.

2. Контактні дані (телефон, e-mail);

3.  Місце навчання, курс

4.  Мотиваційне повідомлення (на один абзац), чому ви хочете взяти участь у Літній школі практичної журналістики.

Навчання у Школі безоплатне. Оргвнесок складає 30 грн, який відібрані учасники зможуть здійснити на першій ознайомчій зустрічі.

Із додатковими запитаннями можна звертатися до координатора Школи Наталки Пахайчук за тел.: 067-409-17-19, або писати на e-mail:[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.