bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів та блогерів
28.04.2015

В рамках проекту «Запобігання торгівлею людьми та експлуатації праці вимушених переселенців» громадська організація «Інша освіта» («Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій») оголошує конкурсний набір на тренінг для журналістів та блогерів з усіх областей України.

До участі запрошуються журналісти та блогери, які зацікавлені тематикою щодо торгівлі людьми та її запобігання, особливо в контексті вимушених переселенців.

 Захід відбуватиметься у місті Харків 20-22 травня 2015 року.  Протягом тренінгу буде приділено особливу увагу двом темам:

•             Як писати про торгівлю людьми без упереджень.

•             Як розробити медіа-проект по темі торгівлі людьми.

По закінченню тренінгу серед учасників буде оголошено конкурс на кращій медіа-проект. У грудні 2015 року 6 найкращих проектів буде нагороджено цінними подарунками.

При повній участі у тренінгу учасники забезпечуються проживанням, харчуванням,  компенсація квитків буде проходити тільки за наявністю оригіналів в обидві боки).

 Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету за посиланням до 12 травня 2015 року. Результати відбору буде повідомлено 13 травня 2015 року на електронну адресу кандидата.

За додатковими питаннями та коментарями звертатися до координаторки проекту Наталі Семиволос за електронною адресою -  [email protected].

Мета проекту: реалізація широкої інформаційної та пропагандистської кампанії щодо запобігання фундаментальних порушень прав людини, таких, як торгівля людьми та сексуальної / трудової експлуатації внутрішньо переміщених осіб.

Проект реалізується за підтримки Генерального консульства федеративної республіки Німеччини в м. Дніпропетровськ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.