bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cемінар з комунікативних технік
19.05.2009

Полтавський обласний осередок Ліги соціальних працівників спільно з Полтавським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводять 3 денний семінар з комунікативних технік зміни поведінки підлітків та молоді в рамках проекту «Підтримка у створенні комплексної системи соціальних послуг для споживачів наркотиків серед молоді», що впроваджується Фондом Народонаселення ООН та ВГО «Ліга соціальних працівників України» в усіх областях України.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників семінару, а також необхідні навчальні матеріали, а також відшкодовують вартість проїзду (за умови повної участі у роботі семінару).

Семінар проходитиме з 3 – 5 червня 2009 р. в ГРК «Дубовий гай» ( с. Копили, Полтавський р-н) До участі запрошуються працівники соціальних служб для СІН центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Полтавської області, медичні працівники; представники громадських організацій, включаючи молодіжні НУО, мережі вразливих груп, волонтерів та груп підтримки, які працюють з СІН та їх найближчим оточенням.

Семінар проводять Національні тренери проекту ФН ООН.

Заявки приймаються до 25 травня 2009 року на електронну адресу: [email protected], або за телефоном у Полтаві (80532)613522 – Олена Кульбака

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.