bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

V Всеукраїнська школа з морського права
25.03.2015

Сучасне морське право – це галузь права, яка включає в себе знання норм міжнародного, господарського, а подекуди і митного права. Питання щодо законодавчого врегулювання морськово-торгівельної діяльності в Україні є надзвичайно актуальними, враховуючи, що Україна – морська держава та володіє великим потенціалом щодо розвитку в даному напрямі.

Ліга студентів АПУ запрошує перспективних студентів, які цікавляться питаннями морського права, юристів провідних юридичних фірм України та інших фахівців у галузі правового регулювання морського права для спільного обговорення та вирішення важливих проблемних питань в даній сфері.

Метою заходу є ознайомлення студентів з цією унікальною галуззю права, передача досвіду у безпосередній комунікації та сприяння міжрегіональному діалогу (при відборі учасників перевага надаватиметься іногороднім учасникам).  

Чому тобі варто зареєструватися на Школу?

1) особливість тематики:
Морське право – галузь права, яка, попри всю актуальність та престижність на ринку юридичних послуг, вивчається тільки в деяких ВНЗ України. Школа з морського права проходить не тільки в портовому місті, а й в єдиному університеті (НУ ОЮА), де створено окрему кафедру, для дослідження даної дисципліни.

2) унікальність спікерів:
Нашими спікерами будуть юристи найуспішніших юридичних фірм, що надають послуги у галузі морського права! Тобто це потенційні роботодавці для молодих та перспективних правників. Вони не тільки передадуть Вам свій досвід, але завдяки новому формату зможуть Вам показати як оперативно працювати зі справами, що виникають у даній галузі. 

3) досконалий формат:
Дводенна школа – тепер це не тільки лекції! 
У другий день учасникам буде надано можливість попрацювати у команді безпосередньо з юристом-практиком для побудови позиції, яку потрібно буде відстояти на умовному судовому засіданні. Повірте, це мега-цікаво! Адже у Вас буде особистий тренер-юрист! 

4) призи та подарунки:
Для найактивніших та найталановитіших ми передбачили чимало конкурсів, на яких вони зможуть заробити щедрі подарунки. Але найкращий подарунок – можливість місячного стажування в юридичній фірмі-партнері!
Не погана мотивація, так? :)

5) Південна Перлина України:
Мальовнича та хвилююча Одеса, яка завжди рада у весняні сонячні дні зустріти молодих та амбіційних студентів. Для бажаючих буде організовано екскурсію у місце, куди приходять кораблі, - у ПОРТ! Знаменитий Одеський порт! 

Отже,
Дата: 18-19 квітня
Місце проведення: м. Одеса, Національний університет «Одеська юридична академія» 
Хто може брати участь: студенти вищих навчальних закладів.
Кількість учасників: 60.

Базова ціна школи:
- для студентів, що є членами Ліги - 50 грн,
- для студентів, що не є членами Ліги - 100 грн,

За потреби організатори забезпечують проживання та харчування.

Що потрібно для того, щоб взяти участь?
до 6 квітня 23:59 заповнити реєстраційну форму: http://goo.gl/forms/kP59ZYuhNf 

Більше інформації на сторінці заходу у Вк: https://vk.com/sea.odesa5

 

Контакти

  • Білецький Андрій
  •  vk.com/andriy.biletskyy
  •  www.fb.com/andriy.biletskyy
  •  093-418-73-72
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.