bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Пропаганда чи діалог? В якому інформаційному просторі ми хочемо жити?»
11.03.2015

У рамках фестивалю Docudays UA ініціатива «Театр для діалогу» запрошує усіх охочих за допомогою методики Театр пригноблених дослідити видимі й невидимі аспекти пропаганди у житті українців під час війни, пошукати способи критичного сприйняття та реагування на пропаганду і створення діалогу в інформаційному просторі. Семінар-дослідження буде проходити 14-15 березня (сб,нд) з 10.00 до 18.00

Учасники семінару матимуть нагоду представити результати свого дослідження у форматі форум-вистави під час фестивалю Docudays UA 21-22 березня 2015. Під час вистави актори та акторки разом з глядачами шукатимуть альтернативи пропаганді через мистецтво.

Для реєстрації на семінар надішліть лист на [email protected] вказавши своє Прізвище та ім’я, контактний номер телефону, сферу діяльності та чому хочете узяти участь у семінарі.

Зареєструватися потрібно до кінця четверга, 12 березня. Місце проведення заходу буде повідомлено зареєстрованим учасникам окремо.

Подія на фб - https://www.facebook.com/events/795954220460240/ - додавайтеся, щоб слідувати за оновленнями!

У разі виникнення запитань пишіть на [email protected]

або телефонуйте Яна – 097-361-83-79 та Ніна – 093-774-75-29

 ***

Театр для діалогу” - група активістів, що працюють з методикою Театру пригноблених для створення змін у суспільстві. Ініціатива була заснована в лютому 2014 року, як рух солідарності у відповідь на кризу в Україні під час подій Євромайдану.

Театр пригноблених (ТП) - театральна методика, яка була створена бразильським режисером і політиком Аугусто Боалем у 1960-х роках під час диктатури в Бразилії. За допомогою ТП Боаль прагнув створювати безпечне середовище для участі кожного в творчому процесі та для обговорення і вирішення соціально-економічних проблем людей, які страждають від пригноблення та несправедливості.

Методика включає систему вправ, ігор та технік для створення можливостей для діалогу, критичної рефлексії та активного пошуку низових рішень соціальних проблем. Як інтерактивна форма театру заснована на співучасті, він допомагає людям провести репетицію дій та віднайти у безпечному просторі театру різні можливості, які можуть бути пізніше застосовані у житті. Одним з найпопулярніший форматів ТП є форум-театр, в якому вистава не пропонує рішень, а лише показує проблему, і глядачі мають змогу замінити акторів на сцені та запропонувати свої варіанти вирішення показаної проблеми.

Дізнатися більше про ініціативу «Театр для діалогу» та її діяльність можна на нашій сторінці у фейсбук  або підписатися на нашу розсилку надіславши лист на [email protected],  щоб слідкувати за нашими подіями.

Контакти

  • Яна
  •  097-361-83-79
  •  Ніна
  •  093-774-75-29

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.