bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Організація та проведення публічних правозахисних акцій»
11.03.2015

Де і коли: 23 березня, 14:00 – 17:00, Будинок Кіно (вул. Саксаганського, 6)

Публічні правозахисні акції – це важливий і дієвий механізм захисту прав людини. Такі акції можуть мати різну тематику та формат, але основною їх метою є привернення уваги до порушень прав людини та створення громадського тиску на владу, яка відповідає за дотримання прав і свобод людини. Виходячи на вулиці, влаштовуючи пікети перед урядовими будівлями чи організовуючи флешмоби, активісти безпосередньо долучаються до захисту прав людини, а також проявляють солідарність з тими, хто постраждав від порушення їхніх основоположних прав та свобод.

Вже понад 50 років основою діяльності Amnesty International є залучення активістів та широкої громадськості до участі та організації правозахисних акцій. Ми впевнені, що наш багаторічний досвід стане корисний і вам, і хочемо поділитися як прикладами найуспішніших публічних акцій, так і розповідями про те, «що робити не варто».

Міні-тренінг  «Організація та проведення публічних правозахисних акцій» буде корисним як тим, хто вже має досвід організації чи участі у публічних акціях, так і тим, хто лише нещодавно долучився до правозахисного руху. А навички, які ви отримаєте протягом цих трьох годин, стануть вам у нагоді і поза межами правозахисної діяльності.

Захід є частиною правозахисної програми Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, що відбудеться 20-27 березня у Києві.

Нагадуємо, що міні-тренінг буде фокусуватися на практичних навичках і завершиться реальною публічною акцією, яку ми сплануємо разом.

Щоб захід був ефективним, ми обмежили кількість місць, тому будемо в змозі запросити не більше, ніж 15 учасників.

Будь ласка, заповніть цю анкету до 12:00 середи, 18 березня.

Цього ж дня ми повідомимо вам про результати відбору.

До зустрічі.

Amnesty International — всесвітній рух, що об’єднує понад 7 мільйонів людей із більш ніж 150 країн і регіонів, які виступають за припинення грубих порушень прав людини. Проводячи дослідження та генеруючи дії, Amnesty International прагне забезпечити кожній людині можливість користуватися всіма правами, проголошеними у Загальній декларації прав людини та інших міжнародних правозахисних документах.  Детальніше – www.amnesty.org.ua, https://www.facebook.com/aiukraine

Docudays UA – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Він проходить щороку в останній тиждень березня у Києві. У 2014 році фестиваль відвідало понад 38 000 глядачів. По завершенню Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю. Покази тривають із жовтня до грудня (включно). У 2014 році Мандрівний Docudays UA відвідав 245 міст та містечок у 23-х областях України та АР Крим.

Фестиваль – неполітичний та некомерційний. Вхід на всі кінопокази – вільний.

Стежте за новинами на веб-ресурсах Фестивалю: сайт - www.docudays.org.ua, Facebook - https://www.facebook.com/DocudaysUA, Twitter – DocudaysUA, Instagram - docudays_ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.