bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар: «Вимоги заповнення Звіту по правилам Ініціативи прозорості видобувних компаній в Україні»
17.02.2015

Запрошуємо представників видобувних компаній України відвідати семінар «Вимоги щодо заповнення Звіту по правилам Ініціативи прозорості видобувних компаній в Україні»

Захід проводиться за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, GIZ, Dixi Group,Палати податкових консультантів.

Участь у семінарі безкоштовна.

 Під час заходу будуть розглянуті такі питання:

1. Вимоги щодо звітності видобувних компаній по стандартам Ініціативи прозорості видобувних компаній: які підприємства подають звіт і в які строки.

2. Про підготовку Звіту відповідно до вимог Ініціативи. Надання даних за звітний період. Періодичність підготовки Декларації та Звіту. Види податків та платежів, що мають бути включені до Звіту, до Декларації.

3. Вимоги Ініціативи щодо розкриття інформації та достовірності даних, що надаються компаніями в Декларації, відповідно до вимог Ініціативи.

Відповіді на питання надаватимуть провідні експерти у сфері оподаткування та аудиту.

Просимо Вас зареєструватися для участі в заході до 18 лютого 2015р. за цим посиланням

По питанням реєстрації  звертайтеся, будь ласка, до Ольги Руденко: 

+38(044) 361-36-88 та на електронну адресу [email protected]

Повідомляємо, що захід проводиться із метою імплементації стандартів Ініціативи прозорості видобувних компаній в Україні та підвищення прозорості платежів видобувних компаній до бюджету України Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у рамках проекту GIZ «Підтримка реформи управління державними фінансами».

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.