bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття майстерні для молодіжних громадських організацій «Сила в єдності»
10.02.2015

21 лютого 2015 року о 11.00 у м. Запоріжжя на базі КУ «Запорізький обласний центр молоді» розпочне свою роботу майстерня для молодіжних громадських організацій «Сила в єдності». 

Це простір для спілкування, обміну досвідом та навчання представників МГО м. Запоріжжя та області з метою спільного вирішення актуальних проблем у молодіжному середовищі. В рамках заходу відбудеться перший тренінг про міжнародне співробітництво, гранти та проекти для молодіжних громадських організацій, волонтерських рухів студентського та учнівського самоврядування і активної молоді м. Запоріжжя та області. Також буде оголошено про ряд конкурсів від Запорізького обласного центру молоді. Майстерня буде працювати протягом 2015 року та направлена на  розвиток та підтримку молодіжних ініціатив.

До участі у майстерні запрошуються представники молодіжних громадських організацій, волонтерських рухів та активна молодь м. Запоріжжя та Запорізької області.

До 18 лютого 2015 року надсилайте заповнену анкету (додається) на електрону адресу ЗОЦМ [email protected] в темі листа вказати «Сила в єдності».

Контакти

  • Марія Мокроусова
  • спеціаліст ЗОЦМ
  •  099-123-6116
  • (061) 233-61-78.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.