bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадсько-політична школа для Донбасу та Криму
02.02.2015

Аналітичний центр «СТРАТЕГІЯ» оголошує набір слухачів на тренінг «Громадсько-політична школа для Донбасу та Криму». Ми чекаємо на заявки від осіб, що були змушені полишити Крим чи Донбас; що проживають на територіях Донбасу, підконтрольних Україні; а також і від мешканців Криму та територій, зайнятих ДНР/ЛНР (якщо вони фізично зможуть бути присутніми на тренінгу). Тренінг буде корисним як для людей, що вже мали досвід громадсько-політичного життя, так і для тих, хто хотів би зробити перші кроки в цій галузі.

За кілька місяців або за кілька років, але на Донбасі буде встановлено мир, а в Крим повернуться політичні і релігійні свободи. Ці зміни створять вакуум в громадсько-політичній галузі цих регіонів. Хто заповнить цей вакуум? Діячі старої формації, які користуються лише мовою сили та відстоюють лише власні інтереси? Чи нові громадські і політичні активісти, які допоможуть розвитку свого регіону та своєї країни?

Мета «Громадсько-політичної школи для Донбасу та Криму» - віднайти саме таких, нових за своїми поглядами і принципами активістів і надати їм корисні знання для громадської або політичної діяльності. В ідеалі – дати старт майбутній еліті Донбасу і Криму.

Перший тренінг включатиме лекції громадського діяча, політолога/політтехнолога, спеціаліста з PR та зв’язків зі ЗМІ, дипломата, юриста і т.д. Задачею лекторів буде надати знання, які будуть корисними не тільки у віддаленому майбутньому, але й просто зараз – для покращення життя і адаптації вимушених переселенців, жителів мирних територій Донбасу та – наскільки це можливо – мешканців Криму та територій, підконтрольних ДНР/ЛНР.

Заявки приймаються від громадян України, які мають мотивацію до активної діяльності в громадсько-політичному житті, незалежно від віку та попереднього досвіду такої діяльності, та які:

- мешкали на  території Донецької, Луганської областей або АР Криму, і були змушені полишити свої домівки у зв’язку з анексією Криму чи конфліктом на Донбасі;

- досі мешкають на території Донбасу, підконтрольній українській владі;

- досі мешкають на території Криму або територіях, підконтрольних ДНР/ЛНР та матимуть змогу бути присутніми на тренінгу (таким особам організатори, розуміючи сьогоднішню ситуацію, гарантують максимальну конфіденційність – не розголошуватимуться їх ПІБ, місто проживання і т.д.);

- мають інший зв’язок з Донбасом чи Кримом (наприклад: мали/мають бізнес в цьому регіоні; народилися та виросли в цьому регіоні, але поїхали на навчання у вуз іншого міста і т.ін.).

Заявку можна подати тут. Дедлайн заповнення заявок – 20 лютого.

Запланована дата проведення тренінгу: 7-8 березня.

Місто проведення тренінгу буде обране, враховуючи географію учасників. Перевага надаватиметься містам «прифронтових» областей: Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя.

Учасникам буде частково відшкодована вартість проїзду до міста проведення тренінгу, також учасників буде забезпечено обідом та кава-паузами.

УВАГА! Організатори також звертаються до небайдужих бізнесменів та благодійників з проханням матеріально та фінансово допомогти «Громадсько-політичній школі для Донбасу та Криму». Ви допоможете створенню майбутньої еліти Донбасу та Криму! Пишіть, будь ласка, на strategiya.name [at] gmail.com з темою «Фінансування тренінгу».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.