bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Практики захисту та попередження проявів міжетнічної ненависті»
22.01.2015

Запрошуємо представників організацій громад національних меншин та мігрантів з усієї України до подання заявок на участь у 3-денному тренінгу «Практики захисту та попередження проявів міжетнічної ненависті» 28-30 січня у місті Київ.

Тренінг проводиться Регіональним представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні та Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.

Тренінг передбачає надання практичних знань та навичок щодо попередження агресивного ставлення та нападів, спілкування з правоохоронним органами, права і обов’язки потерпілої особи у кримінальному провадженні тощо. Відбір учасників проводиться на конкурсній основі. Кількість місць обмежена.

Сесії тренінгу будуть проводити запрошені експерти. Робоча мова тренінгу — українська. Усі учасники тренінгу отримають сертифікат.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують проживання, харчування та компенсацію транспортних витрат учасників (в межах вартості квитка на потяг (купе) або автобус від місця проживання до Києва).

Процедура подачі заявки: форму заявки за цим посиланням потрібно заповнити до 22 січня 2015 р.

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам по закінченню терміну подачі анкет 23 січня 2015 р.

Контактна особа: Яна Салахова, [email protected] (044)-568-50-15

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.