bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар із розвитку діалогу та терпимості в Ізмаїлі
20.12.2014

Інститут Політичної Інформації проводить в Одеській області інформаційно-просвітницьку кампанію і серію зустрічей з регіональними представниками політичних партій і громадських рухів, головною метою яких є недопущення перетворення політичних та регіональних протиріч в більш глибокі соціальні конфлікти. Семінари будуть відрізнятися проведенням відкритої дискусії, залученням аудиторії в освітній процес інтерактивними методами комунікації та діалогу.

В ході заходів лектори та тренери, кращі фахівці в сфері конфліктології та використання інноваційних технологій в справі розвитку і поширення демократичних цінностей розглядатимуть з представниками громадськості цих регіонів наступні теми:

1) Яким чином політична терпимість впливає на якість життя в державі.

2) Інноваційні підходи в процесі вирішення політичних і суспільних конфліктів.

3) Взаємозв’язок між політичною терпимістю і рівнем життя регіонів.

4) Світові приклади мирного співіснування народів з різним історичним і цивілізаційним минулим, поглядом на політику, способом життя, релігією.

5) Сучасні інформаційні мережеві технології у вирішенні конфліктів і розвитку політичної терпимості.

Інститут Політичної Інформації запрошує Вас взяти участь у семінарі в м. Ізмаїл, який відбудеться 25 грудня (четвер) в приміщенні Пед. інституту за адресою вул. Рєпіна, 12

Початок о 12.00

Форма для реєстрації.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.