bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита лекція «Нові медіа та журналістика»
17.12.2014

18 грудня, у четвер, з 11:00 до 13:00 у  Києві пройде відкрита лекція тренерів Ukrainian Media E-School, які  розкажуть про ефективні журналістські розслідування – «Як звільнити чиновника не виходячи з дому», про доступність лонгріда – «Як змусити аудиторію читати до останнього рядка» та про роботу з даними – «Як ріст інформації зробив з журналіста супергероя».

Лекція транслюватиметься онлайн. Щоб взяти у ній участь необхідно зареєструватись. Кияни можуть відвідати подію за адресою, яка буде повідомлена зареєстрованим учасникам. Вхід – вільний.

Участь у заході візьмуть тренери Ukrainian Media E-School: директор з розвитку і комунікації Інституту розвитку регіональної преси Ілона Фанта, аналітик, викладач Києво-Могилянської академії Михайло Кольцов та автор і ведучий антикорупційної програми “Наші гроші” (ZIK Денис Бігус. А також члени Наглядової ради Ukrainian Media E-School, які розкажуть про переваги використання нових інструментів у журналістиці для регіональних медіа.

Ілона Фанта презентуватиме курс «Мультимедіа», вона розкаже про «Лонгрід своїми руками»: як навчитись розказувати історії он-лайн?, як змусити аудиторію читати до останнього рядка?

Денис Бігус поділиться досвідом ефективних «Журналістських розслідувань для ледачих»: як звільнити чиновника не встаючи з-за комп’ютера (робота з соцмережами, з пошуковими системами, база судових рішень та юридичних осіб).

Михайло Кольцов презентуватиме курс «Журналістика даних»: які інструменти підвищують ефективність роботи журналіста.

Захід відбудеться у рамках навчального проекту для регіональний журналістів та медіа менеджерів Ukrainian Media E-School, який Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) запускає у співпраці з Deutsche Welle. Мета цієї програми - підвищити кваліфікацію співробітників ЗМІ, які хочуть отримати якісне, тривале навчання та здобути практичні навички.

***

Ukrainian Media E-School буде побудована за зразком німецької школи і діятиме за принципом blended learning – змішане навчання. 15-20% часу  складатиме аудиторне навчання, а 80% - дистанційне.  Навчальна програма передбачає чотири модулі, перед кожним з них проводитиметься дводенний семінар, після нього упродовж семи тижнів учасники програми матимуть інтенсивний курс з практичними завданнями, онлайн-лекціями, вебінарами, контрольними роботами. Навчання платне,  по завершенню курсу учасники отримують сертифікат.

У лютому 2015 року  розпочнеться навчання з курсу журналістики, а у серпні стартує курс для медіа менеджерів.

Контакти

  • Сніжана Пушкар
  • Керівник Навчального центру Незалежної асоціації телерадіомовників
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.