bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дистанційний курс «Як підвищити ефективність виробництва сільського господарства після збору врожаю»
14.11.2014

Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад у співпраці з Національним Університетом Харчових Технологій запрошує фермерів, керівників фермерських господарств та осіб, які мають відношення до процесу виробництва зернових та зернобобових культурдля участі у дистанційному навчанні на веб-платформі асоціації http://vassr.org/. Для того, щоб взяти участь, внесіть свої дані на сторінці vucs.com.ua/vassr і натисніть кнопку “Взяти участь”.

Стати учасником дистанційного курсу запрошуються фермери, керівники фермерських господарств та особи, які мають відношення до процесу виробництва зернових та зернобобових культур. Для навчання достатньо мати: бажання збільшити свої прибутки від 25% до 50%, постійний доступ до мережі Інтернет, е-mail, і час (загалом 4 год. на тиждень). Навчання проводиться на безоплатній основі.

Електронний курс «Як підвищити ефективність виробництва сільського господарства після збору врожаю» передбачає дистанційне навчання, за результатами якого фермери, керівники фермерських господарств та особи, які мають відношення до процесу виробництва зернових та зернобобових культур зможуть отримати послідовну стратегію підвищення ефективності власного сільгоспвиробництва, навчитися розраховувати можливі витрати, прибутки та необхідний час для здійснення змін.

Для участі у дистанційному курсі перейдіть на vucs.com.ua/vassr , введіть своє ім’я, електронну адресу та телефон і натисніть кнопку “Взяти участь”. Після цього ви, автоматично відкриється «Інструкція для реєстрації на е-курс» (також отримаєте на свою електронну адресу).

Ознайомтеся з інструкцією, зареєструйтеся на порталі http://vassr.org/, перейдіть на платформу«Спільноти практик розвитку сільських територій», виберіть курс «Як підвищити ефективність виробництва сільського господарства після збору врожаю» та зареєструйтесь через кнопку «Самореєстрація».

 Дистанційний курс триватиме 3 тижні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.