bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Е-курс «Бухгалтерський облік для бюджетних установ»
30.10.2014

Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад у співпраці з Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO запрошує бухгалтерів сільських та селищних рад та інших бюджетних установ для участі у дистанційному навчанні на веб-платформі асоціації http://vassr.org/.  Текст запрошення до участі завантажити тут.

Стати учасником дистанційного курсу запрошуються бухгалтери сільських та селищних рад. Для навчання достатньо мати: бажання підвищити рівень своєї професійності, постійний доступ до мережі Інтернет, е-mail, і час (1 год. на день). Навчання проводиться на безоплатній основі.

Електронний курс «Бухгалтерський облік для бюджетних установ» передбачає дистанційне навчання, за результатами якого бухгалтери сільських та селищних рад отримають нагоду покращити знання та навички з ефективної організації та ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах; створити спільноту професійних бухгалтерів на платформі асоціації з метою обміну досвідом та практичного вирішення проблем, спірних питань бухгалтерського та податкового законодавства, а також отримати консультативну допомогу.

Для подачі заявки на участь у дистанційному е-курсі необхідно надіслати заявку (завантажити заявку-анкету тут) із заповненою опитувальною анкетою на адресу: [email protected], зазначивши тему листа – «Курс бухоблік бюджетних установ» та зареєструватися на порталі http://vassr.org/

Період подання заявки на курс – з 29 жовтня по 7 листопада 2014 року.

Початок навчання – 10 листопада 2014 року.

Дистанційний курс триватиме 5 тижнів.

 

Контакти

  • Контакти: Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад М. Київ
  •  Артема
  • 73 e-mail: [email protected] Адміністратор курсу - Віталій Ключник
  • тел. 0965866776

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.